Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Bursa Huis | Huizen te koop in Bursa | Huis kopen in Bursa

Huizen te koop in Bursa

Vastgoedkopers die kijken naar huizen te koop in Bursa zullen verrast zijn door het huidige aanbod van villa's op de markt. Met inbegrip van off-plan, nieuwbouw en wederverkoop van gemeubileerde huizen, zullen zowel budget- als luxe huizenkopers vinden wat ze zoeken.

Sinds vijf jaar is de regio het gouden ei geworden van de Turkse onroerendgoed markt en dit heeft geleid tot villaprojecten met een nieuwe stijlvolle architectuur en moderne woonruimtes op afgelegen locaties.

Vanwege culturele gelijkenissen zijn kopers afkomstig uit het Midden-Oosten op zoek naar woningen in Turkije en meer specifiek in Bursa om daar een thuis te vinden ver van hun eigen haard. Bursa wordt meer en meer bekend en daarom kopen mensen van verschillende nationaliteiten huizen als een gezonde financiële investering voor de toekomst.

Goedkope villa's te koop in Bursa

4 Redenen om villa's en huizen in Bursa te Kopen

1: Het gevarieerde aanbod van landschappen biedt veel keuze in de manier van leven; of in de stedelijke drukte van het stadscentrum of in de residentiële buitenwijken omringd door grote groene gebieden en een meer gezinsvriendelijke omgeving.

2: Ondanks zijn reputatie als belangrijk economisch centrum treden recreatie- en vrijetijdsmogelijkheden meer op het voorplan in het dagelijkse leven; deze kunnen bestaan uit skiën in het Uludağgebergte, zich ontspannen aan het meer of het ontdekken van de UNESCO-werelderfgoedlocaties.

3: Om zijn vastgoedmarkt te moderniseren, was Bursa een laatkomer, maar dit biedt een enorm potentieel voor kapitaalwaardering op lange termijn, omdat de prijzen in Bursa per vierkante meter betaalbaar zijn voor de buitenlandse kopers.

4: Als een van de meest populaire gebieden van Turkije voor de internationale vastgoedkopers hebben huiseigenaren hier een groot voordeel. Indien ze op enig moment willen verkopen is dit makkelijk dankzij de grote aandacht van een ruim publiek voor de vastgoedmarkt.

Zoek Bursa villa's online

Waar in Bursa een villa kopen?

Kopers kunnen kiezen uit een groot stadscentrum en vele buitenwijken. Demirtaş en Osmangazi zijn twee populaire gebieden omdat ze een ontspannen levensstijl bieden; andere interessante gebieden zijn Altınşehir, Bademli in het district Mudanya, Balat en Çamlıca in het gebied Nilufer.

Indien u nieuw bent in het gebied en uitkijkt naar huizen te koop in Bursa, profiteer dan van onze bezichtigingsreizen. We tonen u prominente buurten en faciliteiten zoals scholen, banken, vervoersverbindingen, winkels en restaurants, dus u koopt dan een villa of appartement in Bursa, dat gegarandeerd past bij uw levensstijl en uw dagelijkse behoeften en dit alles binnen wandelafstand.

Belangrijkste kenmerken van Bursa Villa’s

Bursa staat synoniem voor ontspanning. Vandaar dat het uitgebreide aanbod van luxe villa's te koop in Bursa veel faciliteiten bevat om het leven aangenamer en comfortabeler te maken. Vaak wonend in afgesloten complexen betalen huiseigenaars onderhoudskosten om gebruik te kunnen maken van een uitgebreid scala aan faciliteiten in het complex, waaronder binnen- en buitenzwembaden, aangelegde tuinen, Turkse baden, winkels, kapsalons en restaurants, sportscholen, sauna's, conciërgediensten en pergola terrasgebieden. Deze faciliteiten trekken bovendien de koop-voor-verhuur vastgoedbeleggers aan die een inkomen willen genereren door middel van villaverhuur. Deze ideale toeristische bestemming tijdens het ganse jaar biedt een markt om in te springen.

Huizen te Koop in Bursa

Als u meer wilt weten over Bursa villa's, neem dan contact met onze commerciële vertegenwoordiger via de chatfunctie rechtsonder op het scherm. Bel ons via het vermelde telefoonnummer of gebruik de functie ‘verzoek om meer details’ om meer te weten te komen over de huizen te koop in Bursa via e-mail.

Elke aanbieding bevat foto's, plattegronden indien voorhanden, de belangrijkste faciliteiten van het Bursa vastgoed, de redenen om te kopen en andere bijkomende nuttige details. Mocht u zich reeds in de omgeving bevinden, geef ons dan een seintje om een datum en tijdstip te regelen voor het bekijken van de villa's te koop in Bursa, Turkije.


Bezoek ons Kantoor in Nilüfer, Bursa

Ons kantoor in Yomra, in de wijk Kaşüstü, biedt makkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het is gelegen aan de hoofdweg (Trabzon-Rize Staasweg) en u kunt gebruik maken van de volgende transportmethode om ons kantoor te bereiken:

Bussen: Stap op de 501, 601, 603 en stap af bij Adalet Sarayı halte. Het duurt slechts een paar minuten om ons kantoor te bereiken vanaf daar.

Metro: Stap op de 2. Treinlijn (West Lijn) en stap af bij de halte Nilüfer, vanaf daar is het 650 meter naar ons kantoor.

Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(0)12Maand(0)24Maand(0)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(6)Appartement(35)Villas(6)Land(0)Commerciële(5)

SlaapkamerAlle6Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(0)4+1(3)5+1(4)6+(0)

PrijsklasseAlle(6)150.000-200.000 €(2)200.000-300.000 €(3)300.000-500.000 €(1)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE BURSA(6)GEMLIK(1)MUDANYA(2)NILUFER(2)OSMANGAZI(1)

GA NAAR
TOP