Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije

Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / OsmangaziCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Bursa / Osmangazi - videoCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-1Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-2Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-3Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-4Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-5Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-6Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-7Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-8Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-9Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-10Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-11Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-12Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-13Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-14Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-15Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-16Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-17Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-18Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-19Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-20Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije, Interieur Foto-21
330.900 € % 12
Prijs 291.200 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Osmangazi
 • 478 m²
 • 5+1
 • 3
 • 1
 • 09/2007
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 1.5 km
 • 23 km
 • 65 km
Immo nr. YEI-0085

CAMPAGNE DETAILS

De triplex vrijstaande villa in Bursa, Osmangazi biedt een 12% kortingsactie aan. De details van deze campagne zijn als volgt:

• De prijs van Triplex villa's is verlaagd naar 2.816.000 € in plaats van 3.200.000 €.

Als u deze tijdelijke aanbieding niet wilt missen, bel ons dan nu!

Geldig tot 30.04.2021 01:40:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Villa in het centrum van de stad
• Verweven met de natuur en de mogelijkheid om groenten te verbouwen in je eigen tuin
• Geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar veiligheid en privéleven

Privéwoning gelegen in het stadscentrum in Bursa Osmangazi

De woning in Bursa is gelegen in Osmangazi, Hüdavendigar. De privévilla is verweven met de natuur met een natuurlijke rivier die er direct naast stroomt. Het huis te koop in Bursa Turkije ligt op 1,5 km van het winkelcentrum Sur Yapı, 2 km naar het Çekirge Staatsziekenhuis, 6,8 km naar de Grote Moskee, 20 km naar de Uludağ, 23 km naar de Mudanya IDO-veerhaven en 65 km naar de luchthaven Yenişehir.

Huis te koop heeft een tuin van 280 m² met een automatisch sproeisysteem. De eigenaar van de plaats voorziet in zijn behoeften voor de groenten uit de tuin. In de achtertuin is er een oppervlakte van 100 m², bestaande uit een fitnessruimte, een reparatiewerkplaats en een doucheruimte. Het huis te koop biedt hoge muren met kunstgras voor privacy.

Soorten huizen

5 slaapkamer villa heeft;

Op de eerste verdieping is er een keuken en een woonkamer.
Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet.
Op de 3e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Al het nodige onderhoud voor de woning is klaar dus er is geen verdere uitbreiding nodig. Huis met uitzicht op de natuur in Bursa heeft een stalen deur, laminaat en keramische vloeren, PVC-ramen over de volledige lengte, airconditioners, led- en spotverlichting, douchecabine, enz.

Algemene Kenmerken van Centraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije

Villas / Bursa / Osmangazi

FitnessParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

330.900 €% 12  Prijs 291.200 €*Prijs update op 24.03.2021 18:52:37

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer BursaModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa271.300 €5+1Nilufer / BursaTriplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa GemlikTriplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa Gemlik206.800 €5+1Gemlik / BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya Bursa374.000 €4+1, 5+1Mudanya / Bursa