Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya

Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / CentrumCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-1Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-2Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-3Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-4Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-5Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-6Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-7Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-8Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-9Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-10Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-11Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-12Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-13Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-14Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya, Interieur Foto-15
Prijs 57.200 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Centrum
  • 90 m²
  • 09/2018
  • 8
  • 2.5 km
  • 4 km
  • 10 km
Immo nr. TIC-150

Top 3 redenen om te kopen

• Investeringsmogelijkheid
• Gelegen in het stadscentrum
• Gelegen aan de hoofdstraat

90 m² 2+1 investeringskantoor aan de hoofdstraat in Antalya Turkije

Het kantoor te koop is gelegen in Muratpaşa, Antalya. Centraal gelegen kantoor ligt dicht bij alle dagelijkse voorzieningen zoals markten, benzinestations, ziekenhuizen, banken, groothandels, scholen, winkelcentra en geldautomaten. Het kantoor te koop in Antalya, Turkije ligt op 100 meter van de snelweg D-400, 500 meter naar de dichtstbijzijnde snelweg, 2,5 km naar het stadscentrum, 3,4 km naar Kaleiçi (Oude stad), 4 km naar het strand van Mermerli en 10 km naar International Luchthaven Antalya.

Het ruime kantoor bevindt zich op de entree van het 8 verdiepingen tellende gebouw op de west- en oosthoeken met een totale oppervlakte van 90 m². Het kantoor heeft een parkeerplaats buiten, 2 airconditioners, laminaatvloer, wifi, tv satelliet, douchecabine, keukenapparatuur, spot en led-verlichting.

Algemene Kenmerken van Centraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya

Commerciële / Antalya / Centrum

ParkeerplaatsAirconditioningTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 57.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed voor investeringen in Kepez AntalyaCommercieel vastgoed voor investeringen in Kepez Antalya82.700 €Kepez / AntalyaCentraal gelegen kantoor met meubilair in MuratpasaCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa87.900 €2+1Centrum / AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in Antalya88.900 €Kepez / AntalyaCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van AntalyaCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya109.300 €Kepez / Antalya