Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa

Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / CentrumCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Antalya / Centrum - videoCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-1Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-2Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-3Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-4Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-5Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-6Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-7Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-8Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-9Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-10Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-11Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-12Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-13Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa, Interieur Foto-14
Prijs 87.900 €
  • Algemeen Details
  • 2+1
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Centrum
  • 80 m²
  • 2+1
  • Lees om te verplaatsen
  • 1 km
  • 1.5 km
  • 10 km
Immo nr. TIC-153

Top 3 redenen om te kopen

• Direct achter de gemeente
• Gemeubileerd en klaar voor gebruik
•Centrale locatie

80 m² 2 + 1 kantoor 900 mt van het winkelcentrum MarkAntalya in Antalya, Turkije

Het kantoor dat te koop staat, bevindt zich in de wijk Fener, Muratpasa. Het kantoor te koop in Antalya ligt op 900 meter van het winkelcentrum MarkAntalya, 1 km naar Kaleici (Oldtown) en het stadscentrum, 1,2 km naar het Cumhuriyet-plein, 1,5 km naar de zee en 10 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het kantoor bevindt zich op de begane grond van een gebouw van 4 verdiepingen en ligt op het noorden met een totale oppervlakte van 80 m².

Het kantoor heeft 2 airconditioners, internet, TV-satellietsysteem, douchecabine, keukenapparatuur, autotische zonwering. Het gemeubileerde en gestoffeerde kantoor heeft 3 bureaus, 2 loungesets, een koelkast, keukenapparatuur en 2 kluisjes.

Algemene Kenmerken van Centraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa

Commerciële / Antalya / Centrum

AirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheMeubelenKeukenapparatuurInternetStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 87.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed voor investeringen in Kepez AntalyaCommercieel vastgoed voor investeringen in Kepez Antalya82.700 €Kepez / AntalyaCentraal gelegen investeringskantoor te koop in AntalyaCentraal gelegen investeringskantoor te koop in Antalya57.200 €Centrum / AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in Antalya88.900 €Kepez / AntalyaCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van AntalyaCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya109.300 €Kepez / Antalya