Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal Gelegen Kantoor met Uitkijk op Hoofdstraat Antalya

Centraal Gelegen Kantoor met Uitkijk op Hoofdstraat Antalya, Antalya / Centrum
Prijs 143.100 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Centrum
  • 130 m²
  • 2018
  • 4
  • Instapklaar
  • 2 km
  • 9 km
Immo nr. TIC-085

Top 3 Redenen om te Kopen

• Centrale ligging
• Tegenover de hoofdweg
• Vlakbij het tramstation

Kant en Klare Kantoren Nabij het Tramstation in de wijk Çaybaşı, Antalya

Ruime kantoren bevinden zich in de wijk Çaybaşı, Antalya. Çaybaşı is één van de centrumgebieden van de stad. De regio bied plaats aan alle sociale en lokale voorzieningen. Er is vanuit de regio eenvoudig toegang tot andere delen van de stad via het openbaar vervoer zoals tram en bus. De regio is voor veel mensen een zeer belangrijk gebied, zowel voor investeringen als accommodatie. Als u wilt investeren in Antalya, is deze regio de beste optie.

Kantoren voor investering liggen op een paar minuten loopafstand van alle voorzieningen, zoals school, universiteit, ziekenhuis, winkel, apotheek, café, restaurant en zakencentrum. Er is tevens een tramstation recht tegenover. De internationale luchthaven van Antalya ligt op 9 km, het ANFAŞ Antalya Expo Fair Centre op 11 km, de beroemde Işıklarstraat en het Karaalioğlu park op 2 km, Kaleiçi (Oude Centrum) en het winkelcentrum Mark Antalya op 3 km, de jachthaven van Antalya op 4 km en het strand van Konyaalti op 8 km afstand van de kantoren.

Het project met gemengde doeleinden bestaat uit kantoren op de bovenste etages en commerciële ruimtes op de begane grond. Het project met 4 verdiepingen heeft in totaal 2 blokken. Het project is voorzien van overdekte parkeerplaatsen, een parkeergarage met 2 verdiepingen, een watertank opslag, een hydrofor, een generator en een dubbele lift.

Er is hier maar één beschikbaar kantoor te koop.

Het kantoor is 130 m² met een ruime studio ruimte, een toilet en een keuken. Er zijn 2 airconditioners geïnstalleerd, brede ramen van vloer tot plafond, rook- en branddetector.

Algemene Kenmerken van Centraal Gelegen Kantoor met Uitkijk op Hoofdstraat Antalya

Commerciële / Antalya / Centrum

LiftOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsAirconditioningStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 143.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Wegzijde Kantoren met Futuristische Architectuur in KepezWegzijde Kantoren met Futuristische Architectuur in Kepez82.700 €Kepez / AntalyaKantoren in Handelscentrum Nabij Snelweggordel in AntalyaKantoren in Handelscentrum Nabij Snelweggordel in Antalya73.200 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaCommerciële Winkels te Koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez143.100 €Kepez / AntalyaCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya KizilarikCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kizilarik155.500 €Centrum / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!