Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa

Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bursa / NiluferCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-1Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-2Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-3Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-4Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-5Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-6Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-7Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-8Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-9Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-10Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-11Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-12Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-13Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-14Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-15Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-16Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-17Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-18Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-19Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-20Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-21Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Interieur Foto-22Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bouw Fotos-1Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Bouw Fotos-2Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Vloer Plannen-1Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Vloer Plannen-2Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 171.200 €Geverifieerde prijsPrijs update op 30.03.2021
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 217 m² - 433 m²
 • 4+1, 4+1dp., 6+1dp
 • 3
 • 3
 • 10/2020
 • 06/2021
 • Onder constructie
 • 8 km
 • 24 km
 • 65 km
Immo nr. BRS-018

Top 3 Redenen om te kopen

• In het centrum van de stad
 Verstrengeld met de natuur
 Twee afzonderlijke gesloten zwembaden voor mannen en vrouwen

Bevoorrechte Eigendommen in Bursa Centrum met Grote Verscheidenheid aan Complex voorzieningen

Bursa is een grote stad in het noordwesten van Turkije in de buurt van de berg Uludağ en de zee van Marmara. De stad staat bekend om zijn industriële ontwikkeling. De regio heeft historische monumenten die dateren uit het Ottomaanse Rijk en heeft zeer groene gebieden. Door de centrale ligging heeft het makkelijke toegang tot de nabijgelegen steden via een ontwikkeld transportsysteem. De stad is populair bij vakantiegangers omwille van de mogelijkheid tot bergbeklimmen en skiën. Het heeft daardoor tevens een hoge investeringswaarde ook vanwege zijn industriële belang.

Bursa onroerend goed te koop zijn gelegen in het centrum van de stad. De eigendommen bevinden zich in in een groot en bevoorrecht complex met veel groene gebieden die een rustig leven garanderen. De woningen liggen dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft in het dagelijks leven en op wandelafstand van Kent bos, 500 mt markten, 9 km winkelcentrum, 16 km naar bus terminal en 65 km naar de internationale luchthaven van Bursa.

Het residentiële complex bestaat uit 252 appartementen van 16 blokken met 8 verdiepingen met een oppervlakte van 30.000 m². Het complex beschikt over zeer luxueuze faciliteiten zoals twee afzonderlijke gesloten zwembaden voor mannen en vrouwen, basketbalveld, parken, fitnesssalons, sauna, stoombad, 24/7 bewakingscamerasysteem met bewaker, gesloten parkeerplaatsen, professioneel ingerichte groene zones en vijvers, gebedsruimte, liften en generator in gemeenschappelijke ruimtes.

Er zijn 2 types appartementen beschikbaar in het complex

4 slaapkamer appartementen zijn 217 m² met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer/toilet, 2 en-suite badkamers, een garderobekamer en 3 balkons.

6 slaapkamer duplexen zijn 433 m² met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer/wc, 6 en-suite badkamers, 5 balkons, 3 garderobekamers, een wasruimte en een terras.

Bursa eigendommen te koop zijn uitgerust met superieure interieur kwaliteiten zoals: slimme-huis-systeem, ingebouwde keuken, garderobe, ingebouwde kast, keuken en badkamer kasten, video-intercom, air-conditioning, ingebouwde spot-verlichting, grond hverwarmingssystem en eerste kwaliteit keramische vloeren.

Algemene Kenmerken van Centraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa

Appartement / Bursa / Nilufer

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

4+1 Appartement171.200 €6+1 Appartement410.400 €*Prijs update op 30.03.2021 15:23:43

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruim onroerend goed met Uludağ-uitzicht in Bursa NilüferRuim onroerend goed met Uludağ-uitzicht in Bursa Nilüfer146.800 €5+2 dpNilufer / BursaInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in NilüferInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer144.300 €5+1 dpNilufer / BursaSlim Ontworpen Deluxe Appartementen in Nilufer BursaSlim Ontworpen Deluxe Appartementen in Nilufer Bursa328.500 €6+1 dpNilufer / BursaInvesteringsgrond met groot woonproject in BursaInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa4.111.200 €Orhangazi / Bursa