Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa

Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Bursa / NiluferCentrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Bursa / Nilufer - videoCentrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-1Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-2Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-3Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-4Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-5Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-6Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-7Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-8Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Interieur Foto-9Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Vloer Plannen-1Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 56.500 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 67 m² - 137 m²
 • 1+1, 1+1 dp
 • 1
 • 1
 • 09/2021
 • 7
 • In opbouw
 • 13 km
 • 19 km
 • 60 km
Immo nr. YEI-0093

Top 3 redenen om te kopen

• Ruim en modern ontwerp
• In een regio met een grote vraag naar investeringen
• Mogelijkheid om te werken met verhuurservice en professioneel complexbeheer

Hoge huurappartementen met professioneel vastgoedbeheerteam in Nilüfer

Nieuwe flats zijn centraal gelegen in Nilüfer, Bursa, waar de meeste onroerendgoedaankopen worden gedaan. Het vastgoedproject omvat in totaal 151 woningen. Het eigen bedrijfsmanagementteam van het project voegt professionaliteit toe aan uw leven met after-salesondersteuning om een ​​hoog huurinkomen uit uw onroerend goed te verdienen.

De flats liggen op loopafstand van veel stations voor openbaar vervoer, zoals het metrostation Ertuğrul en dagelijkse voorzieningen zoals geldautomaten, apotheken, kappers, enz. Ze liggen op slechts 15 minuten rijden van het winkelcentrum Suryapı en het winkelcentrum Korupark.

Het woongebouw is gebouwd in overeenstemming met de aardbevingsvoorschriften. Het project omvat warmte- en geluidsisolatie, overdekte parkeerplaats voor één voertuig per flat, watertank, 24/7 beveiligingssysteem, receptie en grote wachtruimte voor gasten, fitnessruimte, ruime groene zones, wandel- en fietspaden, basketbalveld en speeltuin.

Het project heeft 1+1 standaard en loft opties met grote en ruime leefruimtes die je als woning of kantoor kunt gebruiken. De appartementen beschikken over een open keuken, 3 inbouw keukenapparatuur (oven, kookplaat, afzuigkap), combiketel, hoogwaardige keukenkasten, douchecabine, badkamerkasten, vloerverwarming en airconditioning infrastructuur.

De flats in Bursa beloven hoge huurinkomsten en kunnen gemakkelijk worden gehuurd tussen 3.000-3.500 TL voor mezzaninevloeren en 4.000-4.500 TL voor loftvastgoed indien gemeubileerd. Als u denkt een appartement in Bursa te kopen, dan is dit de perfecte keuze voor u!

Algemene Kenmerken van Centrale Appartementen met Ruime Woonruimtes in Bursa

Appartement / Bursa / Nilufer

Overdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkon
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 56.500 €*Prijs update op 2.06.2021 15:02:45

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsappartementen verweven met de natuur in BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa54.900 €3+1, 6+1Centrum / BursaInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa BursaInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa53.900 €3+1, 5+1Centrum / BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa56.900 €3+1, 3+1 dpCentrum / BursaAppartementen omgeven door Bos in Bursa MudanyaAppartementen omgeven door Bos in Bursa Mudanya59.400 €3+1, 5+1 dpMudanya / Bursa