Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul

Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / BeylikduzuCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoCentrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-1Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-2Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-3Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-4Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-5Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-6Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-7Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-8Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-9Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-10Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-11Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-12Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-13Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-14Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-15Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-16Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-17Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-18Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-19Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-20Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-21Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Interieur Foto-22Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Bouw Fotos-1Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Vloer Plannen-1Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Vloer Plannen-2Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 129.200 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 126 m² - 407 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1
 • 2
 • 1, 2
 • 06/2019
 • 12
 • Instapklaar
 • 400 m
 • 55 km
Immo nr. IST-257

Top 3 Redenen om te Kopen

• Hoogwaardig ontwerp
• Uitgebreide sociale voorzieningen
• Instapklaar

Beylikdüzü Appartementen met 0% Rente Betaalplan van Bouwbedrijf

Deze zeezicht appartementen liggen aan de Europese kant van İstanbul, dicht bij de internationale luchthaven Atatürk en de snelweg E-5. Deze regio is ideaal voor beleggers die willen profiteren van de snelgroeiende vastgoedmarkt. Beylikdüzü staat bekend als het paradijs van de winkels en heeft een groot aantal uitgaansgelegenheden, gezondheidsinstellingen en onderwijsfaciliteiten.

Appartementen te koop in Istanbul zijn gelegen op 2 minuten van de jachthaven, E-5 snelweg en de dichtstbijzijnde metrohalte, 3 minuten naar TEM Snelweg en Perlavista AVM, 5 minuten naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, Metrobus halte en İstanbul Beykent Universiteit Beylikdüzü Campus, 20 minuten naar Atatürk internationale luchthaven en het CNR EXPO Beurs- en Congrescentrum, 10 minuten naar de İDO Pier, 30 minuten naar Marmaray, 55 km naar Istanbul luchthaven, 7 minuten naar het beurs- en congrescentrum TÜYAP en 15 minuten naar de Avcılar Campus van Istanbul universiteit.

Winkelcentra in de regio: Marmara Park AVM, Torium AVM, Pelican Mall AVM, Perla Vista AVM, İfa AVM, Atrium, Beyaz City AVM en White Corner AVM.

Scholen in de regio: Avcılar Okyanus College, Mercan Çağrı College, Privé Beylikdüzü Aydınlar College, Sevinç College, Privé Beylikdüzü Gökkuşağı College, Beylikdüzü Okyanus College, Çınar College, Era Technical College, Beylikdüzü American Culture College, Istanbul Universiteit Avcılar Campus en Istanbul Beykent Universiteit Beylikdüzü Campus.

Ziekenhuizen in de regio: Beylikdüzü Kolan Ziekenhuis, Beylikdüzü Medilife Ziekenhuis, Beylikdüzü Medicana Ziekenhuis, Birinci Oogheelkundig Ziekenhuis, Acıbadem Ziekenhuis, Dünya Göz oogheelkundig Ziekenhuis, Reyap Ziekenhuis en Privé Beykent chirurgisch medisch centrum.

Het residentiële project heeft een bouwoppervlakte van 30.000 m² en een totaal oppervlakte van 120.000 m². Het bestaat uit 6 blokken, 442 appartementen en 99 winkels. 70% van het project is gereserveerd voor ruime, groene gebieden met vele fruitbomen. Er zijn verschillende type appartementen variërend van 2+1 tot 5+1. Onder de sociale voorzieningen van het project zijn vele geweldige faciliteiten toebedeeld zoals de afzonderlijke binnenzwembaden, een fitnesscentrum, een sauna, een Turks bad, een stoombad en zoutgrotten voor mannen en vrouwen. Er zijn nog meer belangrijke faciliteiten zoals een kleuterschool, kinderspeelplaatsen, bibliotheek, wandelpaden, atletiekbanen, camelia, basketbalveld, voetbalveld, vergaderzaal, kunstruimtes, binnen- en buiten parkeerterreinen, generator, hydrofoor, wateropslagtank, lift, conciërge en een 24/7 beveiligingssysteem met camerabewaking.

Soorten appartementen

2 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 1 of 2 balkons.

3 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een gescheiden keuken met eethoek, een badkamer, een en-suite badkamer, een garderobekamer en een balkon. (Sommige van 3 slaapkamer appartementen hebben een wasruimte en een berging.)

4 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een gescheiden keuken met een eethoek, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een berging en een balkon. (Sommige van de 4 slaapkamer appartementen hebben een garderobekamer.)

5 slaapkamer appartementen.

Ruime appartementen uitgerust met bouw- en interieurmaterialen van elitemerken om u van het hoogste niveau comfort te voorzien. Elk appartement heeft A+ -functies, zoals een stalen deur, keukentoestellen met witgoed, vloerverwarming, warmtekostenverdeler, garderobekasten, douchecabine en grote balkons.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Centrale Appartementen met Uitzicht op Zee in Istanbul

Appartement / Istanbul / Beylikduzu

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Geavanceerd Ontworpen Appartementen in Handelscentrum IstanbulGeavanceerd Ontworpen Appartementen in Handelscentrum Istanbul128.900 €1+1, 2+1Bakirkoy / IstanbulRuime appartementen in Istanbul Beylikdüzü met uitzicht op zeeRuime appartementen in Istanbul Beylikdüzü met uitzicht op zee127.900 €1+1, 2+1, 3+1, 4+2, 5+1, 6+2, 7+2Beylikduzu / IstanbulKüçükçekmece Appartementen met Uitzicht op het MeerKüçükçekmece Appartementen met Uitzicht op het Meer129.400 €2+1, 3+1, 4+1Kucukcekmece / Istanbul1ste Klas Kwaliteit Appartementen Geweldige Ligging Istanbul1ste Klas Kwaliteit Appartementen Geweldige Ligging Istanbul129.800 €1+1, 2+1Kadikoy / Istanbul