Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar

Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / OrtahisarCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoCharmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-1Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-2Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-3Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-4Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-5Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-6Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-7Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-8Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-9Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-10Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Vloer Plannen-1Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar, Vloer Plannen-2
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 122 m² - 172 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1, 2
 • 12/2018
 • 11
 • VERKOCHT
 • 8 km
 • 30 mt
 • 3 km
Immo nr. TRB-104

Top 3 Redenen om te Kopen

• Het enige kustproject in Trabzon
• Open en spectaculair uitzicht op zee
• Een van de meest prestigieuze en winstgevende projecten

Het Enige Kustproject in Trabzon met Hoogwaardige Appartementen

Kustappartementen hebben een geweldige ligging in Ortahisar, in de wijk Yalıncak. Ortahisar is de meest prestigieuze regio in Trabzon. Deze regio biedt leefruimte weg van de stress van de stad. Ortahisar herbergt vele historische en culturele plaatsen die u moet zien. Als u een appartement in Trabzon koopt, doet u een winstgevende investering.

Ruime appartementen liggen dichtbij sociale en dagelijkse voorzieningen. Appartementen in Trabzon liggen op 3 km van de internationale luchthaven van Trabzon en het winkelcentrum, op 8 km van de stad en op slechts 30 meter van het strand.

Het residentieel omplex bestaat uit 3 dubbele blokken met 11 verdiepingen met in totaal 132 appartementen. Het project heeft veel geweldige faciliteiten zoals liften, conciërge, 24/7 bewakingscamera's, kinderspeelplaats, basketbal- en volleybalvelden, parkeerplaatsen binnen en buiten, kinderzwembad, wandelpaden, sportcentrum, zwembad, tennisbaan en goed ontworpen tuin.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen in dit complex

2 slaapkamer appartementen 122-127 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

3 slaapkamerappartementen 165-172 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

Appartementen met afzonderlijke keuken hebben een internetverbinding, ligbad, douchecabine, garderobekamer en satelliettelevisie.

VERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Charmante Appartementen aan Zee in Trabzon Ortahisar

LiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer InternetBalkonAparte keukenAan het StrandZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Adembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon24.500 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonAppartementen met rijke complexe kenmerken in TrabzonAppartementen met rijke complexe kenmerken in Trabzon25.600 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in TrabzonHoogwaardige appartementen op centrale locatie in Trabzon25.600 €1+1, 2+1Ortahisar / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties27.900 €1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dublex 4+1Ortahisar / Trabzon