Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya

Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / KepezCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Antalya / Kepez - videoCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-1Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-2Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-3Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-4Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-5Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-6Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-7Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-8Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-9Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-10Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-11Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-12Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-13Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-14Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-15Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-16Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-17Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-18Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-19Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-20Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-21Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya, Interieur Foto-22
Prijs 230.000 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Kepez
 • 350 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 2
 • 2010
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 20 km
 • 25 km
 • 26 km
Immo nr. AYT-970

Top 3 Redenen om te Kopen

• Rustige en gunstige locatie
• Brede leefruimtes binnen en buiten
• Vakmanschap van hoge kwaliteit

Gemeubileerde Villa met 5 Slaapkamers en Zwembad in Antalya

Gemeubileerde villa is gelegen in de wijk Kepez van Antalya. Kepez heeft veel rustige woonwijken met zeer weinig passerend verkeer en ligt op slechts een paar minuten rijden van enkele van de mooiste regio's van Antalya. Het biedt een kwaliteitsvol leven omgeven door de natuur voor huizenkopers en investeerders.

Vrijstaande villa ligt op 15 km van de Kurşunlu-waterval, 20 km van het centrum van Antalya, 25 km van de stranden, 30 km van het nationale park en 26 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Villa in Antalya is gebouwd op een terrein van 1650 m² en bedekt met stenen muren. Villa heeft een buitenoppervlakte van 1350 m² omgeven door pijnbomen, zoals een overdekte parkeerplaats van 70 m², een goed ontworpen tuin met 50 soorten fruitbomen, een zwembad en ligweiden. Vrijstaande villa heeft veel bevoorrechte woonruimtes, zoals een filmzaal van 60 m², een fitnessruimte van 60 m², een apart gastenverblijf van 50 m² voor gasten of personeel (bijgebouw) en een sauna.

Vrijstaande villa met 5 slaapkamers is 350 m² met een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers, 3 toiletten, een balkon en een terras.

Gemeubileerde villa in Antalya is uitgerust met eersteklas materialen zoals airconditioning voor elke kamer, open haard, aardgas, laminaat en keramische vloeren, stalen deur, dubbele beglazing PVC en houten trap.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Charmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya

Villas / Antalya / Kepez

SaunaZwembadFitnessOverdekt ParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietDoucheMeubelenBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 230.000 €*Prijs update op 6.03.2021 13:07:45

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Modern ontworpen halfvrijstaande villa's in Antalya KunduModern ontworpen halfvrijstaande villa's in Antalya Kundu226.900 €3+1 5+1Kundu / AntalyaSuperieure VillaSuperieure Villa224.600 €6+1 dpDosemealti / AntalyaVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya DosemealtiVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya Dosemealti245.400 €7+2Dosemealti / AntalyaNieuwe vrijstaande villa in Antalya met privézwembadNieuwe vrijstaande villa in Antalya met privézwembad249.500 €5+1 dpDosemealti / Antalya