Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya

Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Antalya / LaraComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Antalya / Lara - videoComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Antalya / Lara - videoComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Antalya / Lara - videoComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Antalya / Lara - videoComfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-1Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-2Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-3Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-4Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-5Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-6Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-7Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-8Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-9Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-10Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-11Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-12Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-13Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-14Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya, Interieur Foto-15
Prijs 87.900 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Lara
 • 124 m²
 • 2+1
 • 1
 • 2
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 900 mt
 • 1,5 km
 • 9 km
Immo nr. AYT-2040

Top 3 redenen om te kopen

• Betaalbare prijs
• Op loopafstand van dagelijkse voorzieningen
• In een rustige buurt

Appartement op de begane grond met 2 balkons in Lara, in de wijk Muratpaşa in Antalya

Comfortabel appartement te koop is gelegen in de wijk Güzeloba, Muratpaşa. Muratpaşa staat bekend om zijn historische achtergrond, met kunstvoorwerpen zoals de Hadrian's Gate, de Hidirlik-toren, de Yivliminare-moskee en het Ataturk's House Museum, en is ook een van de oudste wijken in Antalya.

Appartement in Antalya Lara ligt op loopafstand van dagelijkse en sociale voorzieningen zoals openbare bazaar, markten, ziekenhuis, etc. Antalya appartement te koop ligt op 900 meter van het centrum van Lara, 1,5 km naar Lara Beach, 11 km naar MarkAntalya winkelcentrum, en 9 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het woongebouw heeft een tuin en beveiligingscamera's.

Type appartement

Appartement met 2 slaapkamers heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een berging en 2 balkons.

Het comfortabele appartement te koop in Lara Antalya heeft 2 airconditioners, zonwering, internet, TV-satellietsysteem en aardgas.

Algemene Kenmerken van Comfortabel appartement dichtbij de waterval in Antalya

Appartement / Antalya / Lara

In een complexBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 87.900 €*Prijs update op 27.02.2021 13:32:56

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal gelegen woningen in de buurt van Kaleiçi in AntalyaCentraal gelegen woningen in de buurt van Kaleiçi in Antalya87.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dp, 5+1 dpKaleici / AntalyaVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in LaraVolledig gemeubileerde woning met warmte-isolatie in Lara83.200 €3+1Lara / AntalyaHoogwaardige Appartementen met Smart Technologie in KepezHoogwaardige Appartementen met Smart Technologie in Kepez87.900 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaPrachtige Appartementen met Bergzicht in Konyaalti AntalyaPrachtige Appartementen met Bergzicht in Konyaalti Antalya88.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / Antalya