Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving

Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / TermalComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Yalova / Termal - videoComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Interieur Foto-1Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Interieur Foto-2Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Interieur Foto-3Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 314.800 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Termal
 • 400 m² - 500 m²
 • 5+1, 6+1
 • 5, 6
 • 3
 • 2016
 • Instapklaar
 • 12 km
 • 12 km
 • 62 km
Immo nr. YLV-009

Top 3 Redenen om te Kopen

• Ultra-luxe villa's
• Natuur- en zeezicht
• In het centrum van thermische bronnen

Speciale Yalova Villa's Ontworpen voor een Luxe Levensstijl die uw Dromen Overtreft

Yalova villa's te koop zijn gelegen in een groen gebied verweven met de natuur in Termal. Termal is een rijke regio op het gebied van geschiedenis en natuurlijke leefomgeving. Tegenwoordig is het gebied een populaire regio geworden voor vastgoedkopers die een rustig en vredig leven willen.

Villa's in Termal liggen dicht bij veel lokale en sociale voorzieningen zoals de openbare bazaar, moskee, parken, markten, cafés, restaurants, winkels, apotheken, gemeenschapskliniek, scholen en bushaltes.

Comfortabele villa's te koop in Yalova liggen op 1 km van het thermale centrum, 8 km van Cinarcik, 12 km van het centrum van Yalova en 62 km van de luchthaven. Istanbul kan u zelfs binnen 45 minuten bereiken met de veerboot.

Luxe villacomplex in een natuurlijke leefomgeving heeft een oppervlakte van 30.000 m². Het complex bestaat uit 5 verschillende types met in totaal 36 villa's. Het project biedt u een kwalitatief, comfortabel en gezond leven. Er zijn veel faciliteiten zoals de biologische tuingebieden, parkeerplaats, goed ontworpen tuin, park, tuinzithoeken, opslagruimte, basketbalveld, volleybalveld, zwembad, kinderbad, Turks bad, sauna, fitnesscentrum, bioscoop, kinderspeelplaats, wandelpaden, fietspad, vijver, aardgas, waterontharder, generator, bliksemafleider, wateropslagtank, 24/7 beveiligingssysteem met bewakingscamera.

Er zijn 2 soorten villa's te koop 

5+1 villa's zijn 400 m².

6+1 villa's zijn 500 m².

Speciaal ontworpen villa's in Yalova Termal hebben thermisch warm water, een slim-huissysteem, een gastenkamer, een parkeerplaats, een stalen deur, een video-intercom en een TV-satellietsysteem.

Veel zaken zoals de keukensoort, graniet, marmer, behangmodellen, parketvloeren en badsoorten, kunnen kosteloos volgens de wensen van de klanten worden gekozen.

Algemene Kenmerken van Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving

Villas / Yalova / Termal

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

5+1 Villas314.800 €6+1 Villas352.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Huizen met privé Turks bad en sauna in YalovaHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova268.300 €5+1 trplxCentrum / YalovaPanoramische natuurzicht villa's in een complex in YalovaPanoramische natuurzicht villa's in een complex in Yalova199.900 €5+2Kadikoy / Yalova