Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya Kepez

Commercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya Kepez, Antalya / Kepez
Prijs 644.500 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 2000 m²
 • 2
 • 2015
 • 2
 • Instapklaar
 • 9 km
 • 8.5 km
 • 22 km
Immo nr. TIC-111

Top 3 Redenen om te Kopen


 Gelegen op industrieterrein
 Geschikt voor productie, opslag en de bouw van administratieve centra
 Vrijstaande winkel

2.000 m² Commercieel Vastgoed aan de Weg Bestaande uit Opslag en Kantoren in Kepez

Commercieel Antalya onroerend goed te koop is gelegen in Kepez, in het nieuwe industriegebied van de stad. Kepez is een nieuwe in ontwikkeling zijnde stadsregio, in termen van de vastgoedsector. De regio vormt de thuisbasis van belangrijke plaatsen zoals nieuwe en oude industriegebieden. Er is een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkelcentra, een zakencentrum, uitgaansgelegenheden, historische gebieden en nog veel meer dagelijkse voorzieningen.

Het commerciële gebouw langs de weg, omgeven door vele sociale voorzieningen, ligt op 22 km van de luchthaven van Antalya, 8,5 km van de zee en 9 km van het centrum van Antalya. Bovendien is het vervoer naar andere stadsregio zeer eenvoudig dankzij de aanwezigheid van bus en nieuw aangelegde hoofdwegen.

Het vrijstaand gebouw beschikt over een eigen tuin en binnen- en buiten parkeerplaatsen. 2.000 m² commercieel gebouw in Antalya bestaat uit opslagruimtes, 5 afzonderlijke kantoren, een gescheiden keuken, 2 badkamers, gescheiden toiletten voor mannen & vrouwen en een terras. De geschatte maandelijkse huurinkomsten van het gebouw bedragen tussen 14.000 TL en 16.000 TL.

Algemene Kenmerken van Commercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya Kepez

Commerciële / Antalya / Kepez

Overdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTuinDoucheInternetAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 644.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / AntalyaWinkels geschikt voor investeringen in Antalya KaleiciWinkels geschikt voor investeringen in Antalya Kaleici592.900 €Kaleici / AntalyaInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici AntalyaInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya889.400 €Kaleici / AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van Antalya912.600 €Centrum / Antalya