Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Kantoor Zakelijke Huurder in Lara Antalya

Commercieel Kantoor Zakelijke Huurder in Lara Antalya, Antalya / Lara
Prijs 198.400 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Lara
  • 244 m²
  • 6
  • Instapklaar
  • 7 km
  • 800 mt
  • 10 km
Immo nr. TIC-094

Top 3 Redenen om te Kopen

• Zakelijke huurder
• Gelegen in Lara aan de drukste hoofdstraat
• Maandelijks 4.500 TL huurinkomsten

Kantoor met Maandelijks 4.500 TL Huurinkomen in Lara, Barınaklar Boulevard

Het kantoor in Antalya bevindt zich aan de drukste straat van Lara, Barınaklar Boulevard. Lara is een lucratieve locatie qua investering. Barınaklar Boulevard is de hoofdstraat met een breed scala aan gezondheids-, educatieve, zakelijke en dagelijkse voorzieningen. Deze regio heeft een gemakkelijk bereikbare ligging vanuit de andere regio van de stad. Er zijn regelmatige busdiensten in de regio. Lara, Barınaklar Boulevard is de beste investeringsregio met rendabele rendementen.

Het commerciële kantoor aan de Barınaklar Boulevard wordt omringd door sociale lokale en zakelijke voorzieningen. Het kantoor bevindt zich op 7 km van de Işıklarstraat, op 10 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 2 km van het winkelcentrum Terracity en het stadhuis van Muratpaşa, op 800 meter van het Düdenpark, op 11 km van het Konyaaltistrand en de toeristische regio Kundu, op 3,5 km van het Larastrand en 28 km naar de wijk Belek.

Het kantoorgebouw bestaat uit 6 verdiepingen. De gehele gevel van het met glas overdekte gebouw biedt een moderne uitstraling. Het gebouw heeft een overdekte parkeergarage, dubbele lift, beveiligings- en bewakingscamerasysteem.

Het kantoor heeft een zakelijke huurder. Dit kantoor genereert totale maandelijkse huurinkomsten ad 4.500 TL. Het kantoor is 244 m² met een studieruimte, een toilet en een keuken. Investeringskantoor in Antalya heeft keukenapparatuur, centrale verwarming, ventilatiesysteem, airconditioning, internet en TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Commercieel Kantoor Zakelijke Huurder in Lara Antalya

Commerciële / Antalya / Lara

LiftOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraAirconditioningTV SatellietInternetAparte keukenStrand (500-1.000 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 198.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commerciële Winkels te Koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez158.700 €Kepez / AntalyaCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya KizilarikCentraal Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kizilarik155.200 €Centrum / AntalyaVastgoed Investeringsmogelijkheden in Turkije AntalyaVastgoed Investeringsmogelijkheden in Turkije Antalya271.600 €Centrum / AntalyaCommercieel Vastgoed in Lara, Antalya met AardgasCommercieel Vastgoed in Lara, Antalya met Aardgas457.100 €Lara / Antalya