Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul

Commercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / AvcilarCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Vloer Plannen-1Commercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 41.500 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 35 m² - 411 m²
  • 03/2021
  • 8
  • Klaar om te verhuizen
  • 6 km
  • 43 km
Immo nr. IST-518

Top 3 redenen om te kopen

• Aan een dichtbevolkte boulevard
• In een winkelcentrum in een wooncomplex
• Investeringsmogelijkheid

Sleutelklare commerciële winkels en kantoren met opslagruimten in Avcılar, Istanbul

De commerciële eigendommen te koop in Turkije, Istanbul, zijn gelegen in Avcılar. De winkel en kantoren zijn 200 meter van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, 1 km naar E-5 en Metrobus, 2 km naar Canal Istanbul, 3 km naar Küçükçekmece Lake, 5 km naar TEM Highway, 6 km naar İDO Seabus Port, 7 km naar Avcılar Kustlijn, 8 km naar TUYAP Fair and Congress Centre en 43 km naar de luchthaven van Istanbul.
Commerciële winkels en kantoren bevinden zich in een winkelcentrum binnen het wooncomplex, aan een dichtbevolkte boulevard. Het gemengde project bestaat uit 4 blokken en is gebouwd op een terrein van 58.000 m². De blokken A1 en B1 zijn appartementen en de blokken A2 en B2 zijn thuiskantoren. Er is ook een winkelstraat met een kapper, bloemist, slotenmaker, briefpapier en stomerij.

Soorten commerciële eigendommen

Commerciële kantoren variëren van 95 m² tot 411 m².

Commerciële winkels variëren van 35 m ² tot 149 ².

Er zijn satelliettelevisies en opslagruimten op elk terrein.

Algemene Kenmerken van Commercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul

Commerciële / Istanbul / Avcilar

In een complexOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTV SatellietStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 41.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commerciële Winkels in Residentieel Complex in IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul57.800 €Esenyurt / IstanbulNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale VoorzieningenNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale Voorzieningen57.800 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in Istanbul76.800 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in Istanbul85.900 €Basaksehir / Istanbul