Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya

Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Antalya / KepezCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Antalya / Kepez - videoCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-1Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-2Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-3Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-4Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-5Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya, Interieur Foto-6
Prijs 106.000 €
  • Algemeen Details
  • Makelaarskosten 2%
  • Antalya / Kepez
  • 220 m²
  • 2012
  • 2
  • Klaar om te verhuizen
  • 6 km
  • 11 km
  • 12 km
Immo nr. TIC-135

Top 3 redenen om te kopen

• Dicht bij het ziekenhuis
• Hoog potentieel voor huurinkomsten en betaalbare prijs vanwege de hoge investeringswaarde
• Gelegen aan de hoofdstraat in een snel ontwikkelende regio

220 m² Straatfront Commercieel Vastgoed Dichtbij het ziekenhuis in Antalya

Commercieel vastgoed bevindt zich in Kepez, een van de nieuw ontwikkelde wijken van Antalya. Kepez is een geweldige regio voor investeringen dankzij het geavanceerde openbaar vervoer dat is verbonden met andere delen van Antalya. Het biedt veel nieuwe kansen op het gebied van investeringen dankzij nieuwe vastgoedprojecten en de bevolking neemt met de dag toe. Als u wilt investeren in het ontwikkelingsgebied van Antalya, kunt u deze regio met een hoge investeringswaarde kiezen.

Commercieel onroerend goed te koop in Antalya ligt zeer dicht bij sociale en dagelijkse voorzieningen zoals markten, cafés, restaurants, ziekenhuis, apotheken, scholen, enz. Investeringsvastgoed ligt op slechts een steenworp afstand van de bushaltes en 700 meter van het Kepez State Hospital, 6 km naar het centrum van Antalya, 11 km naar de stranden, 12 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het investeringsvastgoed bevindt zich op de begane grond van het woongebouw. Het heeft een oppervlakte van 105 m² op de begane grond en 115 m² op de kelderverdieping, een totale oppervlakte van 220 m². Commercieel vastgoed met 2 verdiepingen heeft een toilet- en internetinfrastructuursysteem en het gebouw heeft een parkeerplaats buiten. Het is in een geweldige staat om een ​​succesvol bedrijf te runnen.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya

Commerciële / Antalya / Kepez

ParkeerplaatsTuinInternetLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 106.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in Antalya86.200 €Kepez / AntalyaCentraal gelegen kantoor met meubilair in MuratpasaCentraal gelegen kantoor met meubilair in Muratpasa85.200 €2+1Centrum / AntalyaCommerciële Winkels te Koop in Antalya KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez114.000 €Kepez / AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in Antalya133.800 €Centrum / Antalya