Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon

Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Trabzon / OrtahisarCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoCommercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Vloer Plannen-1Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Vloer Plannen-2Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Vloer Plannen-3Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Vloer Plannen-4Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon, Vloer Plannen-5
Prijs vanaf 273.800 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Trabzon / Ortahisar
  • 208 m² - 254 m²
  • 10/2021
  • 2
  • In opbouw
  • 4 km
  • 6 km
  • 8 km
Immo nr. TRB-144

Top 3 Redenen om te Kopen

• Huurinkomstengarantie van 7%
• Ruime woningen geschikt voor elke sector
• Hoge investeringskans

Commercieel Vastgoed in een Industriegebied met Verschillende Voorzieningen in Trabzon

Commercieel vastgoed is gelegen in Ortahisar, Trabzon. Trabzon is een geweldige stad om te investeren, dankzij ontwikkeld vervoer dat is verbonden met andere Zwarte Zeesteden in Turkije. Het biedt veel nieuwe kansen in termen van hoge investeringen door de nabijheid van andere industriële zones van de stad.

Commercieel vastgoed te koop in Trabzon, Turkije ligt op 4 km van de grote industriële zone van Trabzon en het centrum van Ortahisar, 6 km naar de technische universiteit van Karadeniz, de zee en de haven van Trabzon, 8 km naar de luchthaven van Trabzon, 24 km naar de door Arşin georganiseerde industriële zone, 35 km naar Şinik georganiseerde industriële zone en 65 km naar Beşikdüzü.

Commercieel vastgoed in Turkije is gelegen in een industriegebied en biedt vele voorzieningen, zoals een restaurant, moskee, minisportterrein, theewinkel, privéparkeerplaatsen en internet- en tv-lijn.

Winstgevend commercieel vastgoed bestaat uit 2 verdiepingen:

Op de begane grond (kantoorverdieping); er zijn 14 commerciële winkels en kantoren, een keuken, een privéparkeerplaats, 2 toiletten en een badkamer.

Op de eerste etage; er zijn 14 commerciële winkels, een keuken, een privéparkeerplaats, 2 toiletten en een badkamer.

Commercieel vastgoed in Trabzon in Turkije varieert van 208 m² tot 254 m².

Er zijn in goede staat om een ​​succesvol bedrijf te exploiteren, zoals een houtmeubelfabriek, ijzerwerkplekken, aluminium-PVC-werkplaatsen, verkoop- en reparatieplaatsen van witgoed, elektriciens, vecihle-reparatie- en accessoirewinkels, textielfabrieken, werkplaatsen voor bouwmaterialen, transport- en logistieke winkels, etc.

Algemene Kenmerken van Commercieel Vastgoed met Huurinkomsten in Trabzon

Commerciële / Trabzon / Ortahisar

In een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTV SatellietInternetLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 273.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in PelitliWinkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in Pelitli206.300 €Centrum / TrabzonBetaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in YomraBetaalbaar geprijsd onroerend goed in de hoofdstraat in Yomra51.600 €Yomra / Trabzon