Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije

Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Antalya / CentrumCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-1Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-2Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-3Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-4Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-5Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-6Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-7Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-8Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-9Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-10Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-11Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-12Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-13Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-14Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije, Interieur Foto-15
Prijs 229.900 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Centrum
 • 618 m²
 • 1
 • 2017
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 3.6 km
 • 1.8 km
 • 5 km
Immo nr. AYT-2028

Top 3 redenen om te kopen

• Geschikt voor investeringsdoeleinden
• Hoge huuropbrengsten
• Gelegen aan een levendige straat

Investeringen Commerciële winkel te koop op een centrale locatie in Antalya

De commerciële winkel die te koop is, bevindt zich aan de Aspendos Boulevard in Muratpaşa, het centrale district van Antalya. Deze regio is een zeer geprefereerd gebied van Antalya en wordt bediend door veel transportplaatsen, merkwinkels, zakelijke firma's, enz.

Investeringswinkel in Antalya te koop tegen een betaalbare prijs is 50 meter van de bushalte, 1 km naar de belastingadministratie, 4,5 km naar Kaleiçi (oude stad), 7,5 km naar Antalya Education and Research Hospital, 3, 6 km naar het winkelcentrum MarkAntalya en 5 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

De commerciële winkel van 3 verdiepingen te koop in Antalya, Turkije, heeft een gebruiksoppervlakte van 618 m² in de kelderverdieping en op de begane grond. Er is een toilet en een badkamer.

Algemene Kenmerken van Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya Turkije

Commerciële / Antalya / Centrum

StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 229.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed in KepezCommercieel Vastgoed in Kepez137.400 €Kepez / AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in Antalya134.900 €Centrum / AntalyaAan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya KepezAan de Weg Gelegen Commerciële Winkel in Antalya Kepez248.500 €Kepez / AntalyaCentraal gelegen commerciële winkel in Antalya, KonyaaltiCentraal gelegen commerciële winkel in Antalya, Konyaalti263.300 €Konyaalti / Antalya