Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul

Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / AvcilarCommerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / Avcilar - video
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 1849 m²
  • UİTVERKOCHT
Immo nr. IST-480

Top 3 Redenen om te Kopen

• Instapklaar
• Gelegen in een prestigieus wooncomplex
• Huurder die vestigingen zijn van een bekende supermarktketen in Turkije

Gegarandeerd Huurinkomsten Winkel met 36 maanden Betaaltermijn in Avcılar, Istanbul

Investeringswinkel is gevestigd in Avcılar, Istanbul, omringd door alle belangrijke voorzieningen. Avcılar is een van de meest ontwikkelde districten van Istanbul. In deze regio bevinden er zich veel vastgoedprojecten, zakencentra, kwaliteitsvolle gezondheids- en onderwijsfaciliteiten. Avcılar biedt gemakkelijk toegang tot de andere districten van de stad dankzij de gunstige locatie.

Commerciële winkel te koop in Istanbul Turkije ligt zeer dicht bij sociale en lokale voorzieningen die u nodig heeft. Het zeebusstation Avcılar ligt op 1,5 km, de hoofdweg op 1 km en de internationale luchthaven Atatürk op 9 km afstand van de winkel.

Huurgarage winkel van 1840 m² bevindt zich in een laagbouw wooncomplex. Het complex bestaat uit 19 blokken, 272 appartementen en 50 commerciële eenheden. Er is een zakelijke huurder die een vestiging is van een bekende supermarktketen in Turkije. Het maandelijkse huurinkomen van de winkel bedraagt ongeveer 61.800 TL.

Als u een investering in onroerend goed in Turkije wilt doen, is dit een kans die u niet mag missen.

UİTVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul

In een complexStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in IstanbulCommercieel vastgoed in de buurt van de snelweg E-5 in Istanbul46.000 €Avcilar / IstanbulNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale VoorzieningenNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale Voorzieningen52.900 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul66.500 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in Istanbul85.200 €1+1, 2+1Esenyurt / Istanbul