Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul

Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / AvcilarCommerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoCommerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul, Istanbul / Avcilar - video
Prijs 1.959.100 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 1849 m²
  • Instapklaar
Immo nr. TIC-098

Top 3 Redenen om te Kopen

• Instapklaar
• Gelegen in een prestigieus wooncomplex
• Huurder die vestigingen zijn van een bekende supermarktketen in Turkije

Gegarandeerd Huurinkomsten Winkel met 36 maanden Betaaltermijn in Avcılar, Istanbul

Investeringswinkel is gevestigd in Avcılar, Istanbul, omringd door alle belangrijke voorzieningen. Avcılar is een van de meest ontwikkelde districten van Istanbul. In deze regio bevinden er zich veel vastgoedprojecten, zakencentra, kwaliteitsvolle gezondheids- en onderwijsfaciliteiten. Avcılar biedt gemakkelijk toegang tot de andere districten van de stad dankzij de gunstige locatie.

Commerciële winkel te koop in Istanbul Turkije ligt zeer dicht bij sociale en lokale voorzieningen die u nodig heeft. Het zeebusstation Avcılar ligt op 1,5 km, de hoofdweg op 1 km en de internationale luchthaven Atatürk op 9 km afstand van de winkel.

Huurgarage winkel van 1840 m² bevindt zich in een laagbouw wooncomplex. Het complex bestaat uit 19 blokken, 272 appartementen en 50 commerciële eenheden. Er is een zakelijke huurder die een vestiging is van een bekende supermarktketen in Turkije. Het maandelijkse huurinkomen van de winkel bedraagt ongeveer 61.800 TL.

Als u een investering in onroerend goed in Turkije wilt doen, is dit een kans die u niet mag missen.

Algemene Kenmerken van Commerciële Winkel met Bekende Huurder in Istanbul

Commerciële / Istanbul / Avcilar

In een complexStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 1.959.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum Istanbul718.200 €Basaksehir / IstanbulKantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul KartalKantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul Kartal540.400 €Kartal / IstanbulGoed Gelegen Commerciële Vastgoedbeleggingen in IstanbulGoed Gelegen Commerciële Vastgoedbeleggingen in Istanbul2.094.200 €Besiktas / Istanbul