Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul

Commerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul, Istanbul / Esenyurt
Prijs vanaf 109.300 €
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Esenyurt
  • 75 m² aan 400 m²
  • 2018
  • Instapklaar
  • 9 km
  • 20 km
Immo nr. TIC-086

Top 3 Redenen om te Kopen

• Voordelige prijzen
• Een locatie die in de afgelopen 5 jaar 81% in waarde is gestegen
• Nabij ziekenhuis, Metrobus station, winkelcentrum en overdekte markt

Kant en Klare Commerciële Objecten dichtbij E5 Snelweg Tegen Voordelige Prijzen in Esenyurt

Deze commerciële objecten bevinden zich in een zeer aantrekkelijke regio van Istanbul, in Esenyurt. Esenyurt ligt tussen de meren Küçükçekmece en Büyükçekmece aan de Europese kant van de stad. Deze regio, ook wel centrumdistrict genoemd, heeft ideale verbindingen met de snelweg  en openbaar vervoeropties. Tevens is Esenyurt een rijk gebied in termen van sociale voorzieningen. Er zijn veel winkelcentra, uitgaansgelegenheden, educatieve- en gezondheidsinstellingen.

Kant en klare winkels, gelegen dichtbij al uw benodigde dagelijkse voorzieningen. Commercieel vastgoed te koop in Istanbul, op 2 km van de dichtstbijzijnde winkelcentra en E-5 snelweg, 5 km naar TÜYAP beurs- en congrescentrum, 1 km naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, 500 meter naar de dichtstbijzijnde overdekte markt, 9 km naar West Wall jachthaven , 20 km naar de internationale luchthaven Atatürk, 1,3 km naar het Metrubüs station Beylikdüzü .

Het residentiële wooncomplex heeft een totaal oppervlakte van 11.263 m² en een landschapsoppervlakte van 6.750 m². Het complex bestaat uit 3 blokken, 427 appartementen en 28 commerciële objecten. 70% van het complex is gereserveerd voor groene zones en faciliteiten voor gemeenschappelijk gebruik, zoals het zwembad, sauna, fitnesscentrum, binnen parkeergarage en 24/7u bewakingsdienst.

Er zijn hier in totaal 10 winkels te koop. Winkels op de begane grond zijn 75 - 400 m². Deze winkels betekenen een niet te missen gelegenheid voor winstgevende investeringen.

Algemene Kenmerken van Commerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul

Commerciële / Istanbul / Esenyurt

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 109.300 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Straatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in Istanbul98.800 €Basaksehir / IstanbulWinstgevende Kantoren Aan E5 Snelweg Pendik IstanbulWinstgevende Kantoren Aan E5 Snelweg Pendik Istanbul128.800 €Pendik / IstanbulInvesteringswinkels met Boutique Design in IstanbulInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul165.200 €Basaksehir / IstanbulKantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul KartalKantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul Kartal242.600 €Kartal / Istanbul