Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma

Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Antalya / KonyaaltiCommerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Antalya / Konyaalti - videoCommerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Bouw Fotos-1Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Bouw Fotos-2Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Bouw Fotos-3Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma, Bouw Fotos-4
Prijs 491.400 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Konyaalti
  • 580 m²
  • 10/2019
  • Onder constructie
  • 1.5 km
  • 27 km
Immo nr. TIC-108

Top 3 Redenen om te Kopen

 Zakelijke huurders en hoge huurinkomsten
 Investeringspotentieel
 Geschikt voor Turkse staatsburgerschap

Commerciële Winkels Bieden dé Investeringsmogelijkheid in de Wijk Hurma

Commerciële winkels te koop zijn gelegen in Konyaaltı, Hurma buurt. De regio is een populair gebied op een geweldige locatie en investeringsmogelijkheden. Vanwege het feit dat het een populaire regio is, trekt Konyaaltı de aandacht van kopers en investeerders. Als u een commerciële winkel wil kopen in Antalya, is Konyaaltı een goede keuze voor u.

Commerciële winkels te koop in Antalya zijn omgeven door sociale voorzieningen en bedraagt  1,5 km tot het strand, 400 mt naar het openbaar vervoer, 27 km naar de internationale luchthaven van Antalya, 10 km naar het centrum en 6 km naar 5M Migros winkelcentrum.

Het residentiële complex bevat een lift, buiten parkeerplaats, conciërge, bewaking en 24/7 beveiligngssysteem met camera, zwembad en een tuin.

Er zijn hier 2 commerciële winkels te koop. Winkels hebben een bedrijfshuurder met een 10-jarige dividendovereenkomst. Elke commerciële winkel heeft een oppervlakte van 290 m² en een totaal van 580 m². Deze winkels beschikken over airconditioning infrastructuur, internet, douchecabine, keukenapparatuur en zonwering. Deze winkels hebben een gemiddelde maandelijkse huurinkomsten garantie tussen de 20.000 TL en 25.000 TL per maand. De winkels genereren uw investering binnen 15 jaar terug.

Algemene Kenmerken van Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma

Commerciële / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenDoucheKeukenapparatuurInternetStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 491.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaCommercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti AntalyaCommercieel Vastgoed in Favoriete Regio Konyaalti Antalya422.900 €Konyaalti / AntalyaInvesterings Commercieel Vastgoed in Konyaalti AntalyaInvesterings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya510.100 €Konyaalti / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya