Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez

Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Antalya / KepezCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoCommerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Vloer Plannen-1Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Vloer Plannen-2Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Vloer Plannen-3Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez, Vloer Plannen-4
Prijs 114.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kepez
  • 410 m²
  • 2017
  • 2
  • Instapklaar
  • 7 km
  • 12 km
  • 10 km
Immo nr. TIC-050

Commerciële Winkel te Koop in Kepez met Niet te Missen Investeringsmogelijkheid

Commerciële winkel te koop in Antalya zijn gelegen in de regio Kepez. Kepez wordt omringd door nieuwe luxe gebouwen en commerciële gebieden. Deze regio biedt gemakkelijke toegang tot het stadscentrum met de tram en bussen. Dus, Kepez is een ideaal gebied voor het hele jaar door wonen en investeren. Tegenwoordig investeren veel buitenlandse kopers in Kepez vanwege het stijgende potentieel van de regio.

Winkel te koop in Kepez ligt dichtbij vele sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, markten, buurtkliniek, apotheken, openbare bazaar, parken, tramhaltes en bushaltes. Commercieel vastgoed in Kepez ligt op 7 km van het centrum van Antalya, op 12 km van het strand en op 10 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Dit onroerend goed bevindt zich in een residentieel gebouw. Commerciële winkel te koop heeft 140 m² begane grond, 160 m² kelderverdieping en mezzanines van 110 m². Het zal vele appartementen in hetzelfde complex en complexen in de buurt kunnen bedienen. Dit is een investeringsmogelijkheid die u niet mag missen in Antalya.

 

Algemene Kenmerken van Commerciële Winkels te Koop in Antalya Kepez

Commerciële / Antalya / Kepez

In een complexParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 114.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van AntalyaCommercieel vastgoed in een ontwikkelingsgebied van Antalya106.000 €Kepez / AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in AntalyaCommercieel vastgoed op 350 meter van de ringweg in Antalya86.200 €Kepez / AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in AntalyaCommercieel onroerend goed op een centrale locatie in Antalya133.800 €Centrum / AntalyaCommercieel Vastgoed in KepezCommercieel Vastgoed in Kepez136.300 €Kepez / Antalya