Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

De Internationale Turkije Vastgoedbestand Uitwisseling

10.11.2017

De Internationale Vastgoedbestand Uitwisseling van Turkije

Turkije is ingesteld op internationale vastgoedbeurs vaststellen, waardoor de vastgoed in het land in het buitenland kunnen worden verkocht. In Mei 2017 zei Nurettin Canikli, de vice-premier van Turkije tijdens een persconferentie dat banken moeite hadden om de bouw in de Turkse vastgoedmarkt te financieren. Zoeken naar alternatieven, ministers samen met de president Recep Tayyip Erdogan gekomen was met een werkbare oplossing die het groeiende succes van de industrie zou verzekeren die zichzelf de afgelopen 15 jaar opnieuw had uitgevonden.

Ze gingen uit van het idee van de internationale vastgoedbestand uitwisseling. Certificaten zouden in plaats daarvan de sector financieren en kopers in veel landen komen in aanmerking om Turks vastgoed te investeren.

Gesteund door de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIS), tegen Juli 2017 was het volledig operationeel en effectenmakelaars kunnen nu aandelen verhandelen in elk vastgoed project dat handelsgoedkeuring heeft gekregen inclusief grondaankoop, winkelcentra of gemeenschapswoningen.

Het systeem is het eerste in zijn soort, maar het werkt net als een effectenbeurs en de instantie die het beheert, verzekert kopers en verkopers dat het zonder risico is en zich uitstrekt tot de 57 OIS-landen.

Vastgoed Certificaten (Gayrimenkul Sertifikası)

De Kapitaalmarkten Bord stelt op de vastgoedcertificaten op genaamd Gayrimenkul Sertifikası in het Turks. Het hele concept is om vastgoedprojecten in kleinere aandelen te verdelen en geef alternatieve financiering voor bouwbedrijven en bouwers. Omdat zij een vorm van financiering, aanvragers moeten solliciteren naar de Kapitaalmarkten Boord en Borsa Istanbul (BIST) dat is de enige en centrale vestiging voor handel in Turkije. De bord samen met de BIST alleen projecten goed die in de ontwerp- of bouwfase zijn, omdat het hele punt van het systeem eerder financiering dan verwerving is.

Zowel residentiële als commerciële projecten kunnen de certificaten verhandelen met de Borsa Istanbul en beleggers met lage besparingen zullen veel voordelen vinden, waaronder de mogelijkheid om later certificaten voor eigendomsbewijzen te verkopen of te verdienen met potentiële waardering omdat vastgoed duurder wordt zodra de bouw is voltooid.

Eenheden verkoct op een veiling ziet de opbrengst evenredig verdeeld worden naar alle certificaathouders. Alternatief, als de investeerder zijn certificaten aan andere beleggers wil verkopen, ze kunnen dit op de beurs doen.

Afhankelijk van de projectgrootte en financieringsbehoeften, vertegenwoordigt zal ofwel elk certificaat gebieden zoals vierkante meters of geldwaarden. Uitgegeven certificaten voor residentiële projecten richten zich op geldwaarden van 1 tot 200 Turkse lira's, vandaar geven potentiële kopers een betaalbare manier om te investeren als ze in de toekomst meer certificaten willen kopen.

De Organisatie voor Islamitische Samenwerking heeft geholpen bij het opzetten van de Turkse vastgoedbeurs, omdat certificaathouders geen rentebaten ontvangen. Vandaar het valt binnen de richtlijnen van Islamitische financiële principes. Zoals gebruikelijk bij elke andere belegging, omdat het certificaat wordt verhandeld op de Borsa-beurs, bestaat er geen vast inkomen.

Immo Nieuws1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
8.8.2018
Tekce Overseas SA Nieuw Lid van de Turkse en Spaanse Kamer van Koophandel
1.8.2018
Uitstekende Redenen om Onroerend Goed in Antalya te kopen
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!