Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya

Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / KepezDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-1Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-2Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-3Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-4Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-5Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-6Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-7Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-8Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-9Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-10Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-11
Prijs vanaf 35.100 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 5+1
 • Antalya / Kepez
 • 75 m² aan 200 m²
 • 2+1, 3+1, 5+2
 • 1, 4
 • 1, 2
 • 10/2019
 • 5
 • Onder constructie
 • 7 km
 • 12 km
 • 13 km
Immo nr. AYT-803

Top 3 Redenen om te Kopen

• Smart Home Systeem
• Snelgroeiende regio
• Hoogwaardige binnen- en buiten afwerking

Kwaliteit Appartementen op 800 meter van het Ziekenhuis en Tramlijn in Fezvi Çakmak, Kepez

Slimme appartementen zijn gelegen in Kepez, Fevzi Çakmak. Deze buurt is een snelgroeiende regio met zijn nieuwe vastgoedprojecten, transportprojecten en sociale voorzieningen. De regio is momenteel zeer voordelig dankzij de onlangs toenemende sociale en lokale voorzieningen nabijgelegen. Er zijn veel appartementen te koop in Antalya met luxe voorzieningen tegen betaalbare prijzen.

Appartementen in Kepez, Antalya trekken de aandacht vanwege de korte afstand tot alle dagelijkse voorzieningen. Deze appartementen liggen op loopafstand van de lagere, middelbare en hogescholen, winkels, kinderpark en hoofdstraten. Bovendien bevindt het dichtstbijzijnde ziekenhuis en de op dit moment in aanleg zijnde, 3de fase tramlijn, zich op 800 meter, het winkelcentrum MarkAntalya ligt op 7 km, het strand van Konyaalti op 12 km, Kaleiçi (Oude Centrum) op 9 km en de internationale luchthaven van Antalya op 13 km afstand van deze appartementen.

Het milieuvriendelijke complex bestaat uit 2 blokken en in totaal 48 appartementen op een terrein van 3.300 m². 2.700 m² oppervlakte van het wooncomplex is verdeeld in groene, natuurlijke gebieden met een panoramisch landschap. Het complex biedt veel faciliteiten voor gemeenschappelijk gebruik en technische voorzieningen, zoals het buitenzwembad van 130 m², een zonneterras, een speeltuin, een tuin irrigatiesysteem, een lift voor 10 personen, een buiten parkeerplaats, zithoeken in de tuin, gebouw- en tuinverlichting en 24/7u beveiligingsdienst met camerasysteem. Tevens is er de mogelijkheid om de camerabeelden via internet te bekijken en te raadplegen.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen in dit complex

2 slaapkamer begane grond appartementen, 75 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

2 slaapkamer appartementen, 90-100 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

3 slaapkamer appartement, 115 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

Duplex tuinflat met 5 slaapkamers, 200 m² met 2 woonkamers, 4 gescheiden keukens, 4 badkamers, 2 balkons en een hobbytuin. (Dit type bevat 3 eenheden 1+1 appartementen en 1 keer een 2+1 appartement.)

Alle appartementen hebben drie uitzichten en elk appartement kijkt uit op het zuiden. Deze appartementen zijn uitgerust met het Smart Home Systeem en hebben een speciaal ontworpen stalen deur, keukenapparatuur, video-intercom, centraal TV satelliet systeem, airconditioning, combi en zonnepaneelinfrastructuren, spotverlichting in de woonkamer en hal, badkamermeubilair, garderobekasten en douchecabine. Het meest opvallende kenmerk waarin dit project zich van andere projecten onderscheidt, is de mogelijkheid om de liften vanuit uw woning te bellen.

Krediet van Bouwbedrijf

Wanneer u een appartement koopt bij deze projectontwikkelaar, betaalt u aan het begin 50% van de verkoopprijs. U kunt het restbedrag tot 24 maanden zonder rente betalen (2 jaar).

Algemene Kenmerken van Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya

Appartement / Antalya / Kepez

LiftZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement35.100 €3+1 Appartement60.900 €5+1 Appartement80.800 €*Prijs update op 4.9.2019 09:06:35

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Afgewerkt Heerlijk Vastgoed in Kepez AntalyaAfgewerkt Heerlijk Vastgoed in Kepez Antalya35.000 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaRecent Afgewerkt 2 Slaapkamer Appartementen in AntalyaRecent Afgewerkt 2 Slaapkamer Appartementen in Antalya32.200 €2+1Kepez / AntalyaLuxe Appartementen op Gewenste Locatie van AntalyaLuxe Appartementen op Gewenste Locatie van Antalya36.800 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaGegarandeerde Huur Appartementen in Konyaalti AntalyaGegarandeerde Huur Appartementen in Konyaalti Antalya39.500 €1+1, 2+2 dpKonyaalti / Antalya