Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya

Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / KepezDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Antalya / Kepez - videoDriezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-1Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-2Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-3Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-4Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-5Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-6Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-7Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-8Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-9Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-10Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-11Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-12Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-13Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-14Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya, Interieur Foto-15
Prijs vanaf 51.600 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 90 m² - 220 m²
 • 2+1, 3+1, 5+2
 • 1, 4
 • 1, 2
 • 10/2019
 • 5
 • Klaar om te verhuizen
 • 7 km
 • 12 km
 • 13 km
Immo nr. AYT-803

Top 3 Redenen om te Kopen

• Smart Home Systeem
• Snelgroeiende regio
• Kwalitatieve binnen- en buiten afwerking

Kwaliteit Appartementen op 800 meter van het Ziekenhuis en Tramlijn in Fezvi Çakmak, Kepez

Slimme appartementen zijn gelegen in Kepez, Fevzi Çakmak. Deze buurt is een snelgroeiende regio met zijn nieuwe vastgoedprojecten, transportprojecten en sociale voorzieningen. De regio is momenteel zeer voordelig dankzij de onlangs toenemende sociale en lokale voorzieningen nabijgelegen. Er zijn veel appartementen te koop in Antalya met luxe voorzieningen tegen betaalbare prijzen.

Appartementen in Kepez, Antalya trekken de aandacht vanwege de korte afstand tot alle dagelijkse voorzieningen. Deze appartementen liggen op loopafstand van de lagere, middelbare en hogescholen, winkels, kinderpark en hoofdstraten. Bovendien bevindt het dichtstbijzijnde ziekenhuis en de op dit moment in aanleg zijnde, 3de fase tramlijn, zich op 800 meter, het winkelcentrum MarkAntalya ligt op 7 km, het strand van Konyaalti op 12 km, Kaleiçi (Oude Centrum) op 9 km en de internationale luchthaven van Antalya op 13 km afstand van deze appartementen.

Het milieuvriendelijke complex bestaat uit 2 blokken en in totaal 48 appartementen op een terrein van 3.300 m². 2.700 m² oppervlakte van het wooncomplex is verdeeld in groene, natuurlijke gebieden met een panoramisch landschap. Het complex biedt veel faciliteiten voor gemeenschappelijk gebruik en technische voorzieningen, zoals het buitenzwembad van 130 m², een zonneterras, een speeltuin, een tuin irrigatiesysteem, een lift voor 10 personen, een buiten parkeerplaats, zithoeken in de tuin, gebouw- en tuinverlichting en 24/7u beveiligingsdienst met camerasysteem. Tevens is er de mogelijkheid om de camerabeelden via internet te bekijken en te raadplegen.

Soorten appartementen

2 slaapkamer begane grond appartementen, 85 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

2 slaapkamer appartementen, 90-100 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

3 slaapkamer appartement, 115 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

5 slaapkamer duplex tuin appartement met 5 slaapkamers, 200 m² met 2 woonkamers, 4 separate keukens, 4 badkamers, 2 balkons en een hobbytuin. (Dit type is een combinatie van 3 eenheden 1+1 appartementen en 1 eenheid 2+1 appartement.)

Alle flats hebben drie gezichten en elke flat kijkt uit op het zuidfront. Appartementen hebben een speciaal ontworpen stalen deur, video-intercom, centraal TV-satellietsysteem, aardgas- en zonnepaneleninfrastructuur, spotverlichting in de woonkamer en gang, garderobe.

Algemene Kenmerken van Driezicht Appartementen met Modern Design in Antalya

Appartement / Antalya / Kepez

LiftZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement51.600 €3+1 Appartement54.100 €5+1 Appartement85.100 €*Prijs update op 17.03.2021 08:46:42

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya KonyaaltiGoed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya Konyaalti49.900 €3+1 dpKonyaalti / AntalyaEigenschappen dichtbij het stadscentrum in AntalyaEigenschappen dichtbij het stadscentrum in Antalya49.000 €2+1Centrum / AntalyaAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaatsAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats51.600 €1+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaBetaalbaar commercieel onroerend goed aan de hoofdweg in AntalyaBetaalbaar commercieel onroerend goed aan de hoofdweg in Antalya53.100 €Centrum / Antalya