Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Een Russische vrouwelijke kandidate in de running voor het Burgemeesterschap in Alanya

16.2.2019

Anastasia Petrova ÇetinkayaEerste keer in de geschiedenis van de lokale verkiezingen in Turkije! Een in Rusland geboren onafhankelijke kandidate in de burgemeester race. Anastasia Petrova Çetinkaya, die al 8 jaar in Alanya woont en met een Turk trouwde, stelt zich op als onafhankelijke kandidaat voor het burgemeesterschap in Alanya.

Na het afronden van haar officiële aanvraag voor de verkiezingen van 31 maart bij de District Verkiezingscommissie, gaf ze interviews aan de lokale verslaggevers. Çetinkaya zei dat ze opgewonden en zelfverzekerd is over haar kandidatuur, eraan toevoegend dat haar kandidatuur goed zal zijn voor Alanya en haar bewoners; ze heeft zeer goede reacties gekregen van het publiek.

Çetinkaya zei; "Van Russische afkomst zijn, is geen obstakel. Turkije heeft me veel gegeven, nu is het de tijd van terugbetalen en dienstverlening. We hebben gereisd, gechat en gepraat met de mensen in Alanya. Ik kreeg positieve reacties op mijn kandidatuur en onze campagnes zijn erg intens; ik geloof dat we van Alanya een merk kunnen maken. We kunnen van Alanya een groot toeristisch centrum maken, evenals een rijkere en efficiëntere wijk. Ik denk dat er een paar problemen zijn in Alanya die we moeten oplossen. Dit is de reden waarom ik mijn kandidatuur tot burgemeester stel. We geloven dat Alanya potentieel heeft en we zullen eraan werken. "

Daarnaast vermeldde Çetinkaya over haar projecten en voegde eraan toe: "Er zijn drie hoofdpunten in ons programma: verbetering, efficiëntie en scoren. We beginnen onze projecten zo snel mogelijk uit te leggen in onze sociale media-accounts. We hebben meer dan 40 projecten. Deelnemen aan de verkiezingen is geen nieuw idee. Ik heb me de afgelopen drie jaar voorbereid op de lokale verkiezingen. We hebben projecten en diensten voorbereid die nog niet eerder in de stad zijn uitgevoerd.

Wie is Anastasia Petrova Çetinkaya?

Politicologe en journaliste Anastasia Petrova Çetinkaya werd in 1983 geboren in Moermansk, een havenstad aan de Barentsz Zee in het uiterste noordwesten van Rusland. Ze is vorig jaar Turks staatsburger geworden na haar huwelijk in Alanya, waar ze reeds 8 jaar woont Ze studeerde af aan twee universiteiten in Noorwegen en Rusland. Çetinkaya, die op verschillende platforms een grote bijdrage heeft geleverd aan de promotie van Alanya, is werkzaam als specialiste in de projectontwikkeling en spreekt vijf talen.

Immo Nieuws12.10.2019
Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya
6.10.2019
56e Antalya Golden Orange Film Festival Antalya Begint op 26 Oktober
17.9.2019
Directe Charter Vluchten Starten van Antalya naar India
12.9.2019
Antalya is de 10e Meest Bezochte en Geprefereerde Stad ter Wereld
27.8.2019
Waarom Investeren in Turks Vastgoed?
23.7.2019
Antalya's Architecturale Textuur van Vroeger tot Nu
18.7.2019
Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering?
13.7.2019
Turkije: 7de land om te Leven en Werken over de Wereld
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP