Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Een Russische vrouwelijke kandidate in de running voor het Burgemeesterschap in Alanya

16.02.2019

Anastasia Petrova ÇetinkayaEerste keer in de geschiedenis van de lokale verkiezingen in Turkije! Een in Rusland geboren onafhankelijke kandidate in de burgemeester race. Anastasia Petrova Çetinkaya, die al 8 jaar in Alanya woont en met een Turk trouwde, stelt zich op als onafhankelijke kandidaat voor het burgemeesterschap in Alanya.

Na het afronden van haar officiële aanvraag voor de verkiezingen van 31 maart bij de District Verkiezingscommissie, gaf ze interviews aan de lokale verslaggevers. Çetinkaya zei dat ze opgewonden en zelfverzekerd is over haar kandidatuur, eraan toevoegend dat haar kandidatuur goed zal zijn voor Alanya en haar bewoners; ze heeft zeer goede reacties gekregen van het publiek.

Çetinkaya zei; "Van Russische afkomst zijn, is geen obstakel. Turkije heeft me veel gegeven, nu is het de tijd van terugbetalen en dienstverlening. We hebben gereisd, gechat en gepraat met de mensen in Alanya. Ik kreeg positieve reacties op mijn kandidatuur en onze campagnes zijn erg intens; ik geloof dat we van Alanya een merk kunnen maken. We kunnen van Alanya een groot toeristisch centrum maken, evenals een rijkere en efficiëntere wijk. Ik denk dat er een paar problemen zijn in Alanya die we moeten oplossen. Dit is de reden waarom ik mijn kandidatuur tot burgemeester stel. We geloven dat Alanya potentieel heeft en we zullen eraan werken. "

Daarnaast vermeldde Çetinkaya over haar projecten en voegde eraan toe: "Er zijn drie hoofdpunten in ons programma: verbetering, efficiëntie en scoren. We beginnen onze projecten zo snel mogelijk uit te leggen in onze sociale media-accounts. We hebben meer dan 40 projecten. Deelnemen aan de verkiezingen is geen nieuw idee. Ik heb me de afgelopen drie jaar voorbereid op de lokale verkiezingen. We hebben projecten en diensten voorbereid die nog niet eerder in de stad zijn uitgevoerd.

Wie is Anastasia Petrova Çetinkaya?

Politicologe en journaliste Anastasia Petrova Çetinkaya werd in 1983 geboren in Moermansk, een havenstad aan de Barentsz Zee in het uiterste noordwesten van Rusland. Ze is vorig jaar Turks staatsburger geworden na haar huwelijk in Alanya, waar ze reeds 8 jaar woont Ze studeerde af aan twee universiteiten in Noorwegen en Rusland. Çetinkaya, die op verschillende platforms een grote bijdrage heeft geleverd aan de promotie van Alanya, is werkzaam als specialiste in de projectontwikkeling en spreekt vijf talen.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP