Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije

Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Antalya / DosemealtiElegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Antalya / Dosemealti - videoElegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Antalya / Dosemealti - videoElegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-1Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-2Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-3Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-4Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-5Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-6Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-7Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-8Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-9Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-10Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-11Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-12Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-13Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-14Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-15Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-16Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-17Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-18Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije, Interieur Foto-19
167.700 € % 9
Prijs 152.500 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Dosemealti
 • 303 m²
 • 4+1 dp
 • 4
 • 2
 • 2018
 • 2
 • Instapklaar
 • 19 km
 • 20 km
 • 27 km
Immo nr. AYT-842

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij het strand
• Volledig gemeubileerd
• Dichtbij sociale faciliteiten

Slimme Huizen met Privétuin en Parkeerplaats in Döşemealtı, Çıplaklı

De vrijstaande huizen zijn gelegen in Döşemealtı, in de wijk Çıplaklı die omringd wordt door de natuur. Döşemealtı is de rustigste regio in vergelijking met de andere plaatsen van de stad. Er zijn veel groene gebieden en bomen. Deze regio bevat vele villaprojecten met rijke faciliteiten en privé-woonruimtes. Hoewel dit gebied ver van het stadscentrum ligt, is het vervoer erg makkelijk dankzij de bussen of met een privéauto.

De luxe huizen liggen op 16 km van het busstation van Antalya, op 10 km van de dierentuin van Antalya, op 27 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 19 km van het winkelcentrum MarkAntalya, op 20 km van het Konyaaltistrand, op 31 km van het Larastrand en op 18 km van Akdeniz Universiteit. Huizen te koop in Antalya Turkije bevinden zich tevens dichtbij vele sociale en lokale voorzieningen, zoals middelbare school, winkel, tankstation, moskee en restaurant.

Het luxe project biedt een veilig, vredig en sociaal leven met 20 vrijstaande huizen op een terrein van 8405 m². Het project bevat bevoorrechte faciliteiten zoals een fitnesscentrum, een zwembad, wandelpaden, 2 speelplaatsen voor kinderen, basketbal- en tennisbanen, zithoeken in de tuin, een café en een 24/7u beveiligingssysteem met bewakingscamera's. Je kunt zelf basketbal- en volleybalwedstrijden organiseren of stoom afblazen in het fitnesscentrum en op de wandelpaden. Elk huis beschikt tevens over een eigen tuin en parkeergelegenheid voor 2 voertuigen met een automatische poort.

Er is slechts één type beschikbaar huis te koop in het complex

Vrijstaande huizen met 4 slaapkamers bedragen 303 m².

Op de begane grond is er een woonkamer, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een tuinterras.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een sauna, een garderobekamer, een en-suite badkamer, een Frans balkon en een balkon.

De elegant ontworpen huizen zijn gemaakt voor uw comfort met oog voor de kleinste details. Antalya huizen met het smart home ysteem hebben een VRF-compatibele airconditioninginfrastructuur, spotverlichting, open haard, brede ramen en schuifbare balkondeuren, keukenapparatuur, stijlvol badkamerontwerp, aardgasinfrastructuur, centrale verwarming en koelsysteem. Hier wacht u een aangenaam en vredig leven verweven met het geluid van de wind, de aarde, de lucht en de bomen.

Algemene Kenmerken van Elegant Ontworpen Deluxe Huizen in Antalya Turkije

Villas / Antalya / Dosemealti

SaunaZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

167.700 €% 9  Prijs 152.500 €*Prijs update op 30.12.2019 16:01:23

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Instapklare Vrijstaande Villa met 4 slaapkamers DöşemealtıInstapklare Vrijstaande Villa met 4 slaapkamers Döşemealtı145.200 €4+1Dosemealti / Antalya3 Slaaplamer Knusse Vrijstaande Villa in Kepez|Antalya3 Slaaplamer Knusse Vrijstaande Villa in Kepez|Antalya141.000 €3+1Kepez / AntalyaVrijstaand Huis Omgeven door Groen in DosemealtiVrijstaand Huis Omgeven door Groen in Dosemealti159.300 €5+1Dosemealti / AntalyaPrachtige Antalya Stad-Zeezicht Villa in KonyaaltiPrachtige Antalya Stad-Zeezicht Villa in Konyaalti175.400 €5+2Konyaalti / Antalya