Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht

Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / CentrumElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Alanya / Centrum - videoElegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-1Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-2Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-3Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-4Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-5Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-6Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-7Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-8Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-9Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-10Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-11Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Interieur Foto-12Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-1Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-2Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-3Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-4Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-5Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht, Vloer Plannen-6
Prijs vanaf 135.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • Alanya / Centrum
 • 142 m² aan 292 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
 • 2, 3
 • 2, 3, 4, 5
 • 11/2017
 • 4
 • Instapklaar
 • 1.5 km
 • 40 km
Immo nr. ALN-316

Top 3 Redenen om te Kopen

• Adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en het kasteel van Alanya
• Modern en chique wooncomplex
• Dicht bij alle sociale en lokale voorzieningen

Instapklare Appartementen Omgeven Door Sociale en Lokale Voorzieningen in het Centrum van Alanya

Alanya appartementen hebben een belangrijke en voordelige locatie dankzij hun centrale ligging. Alanya is een toplocatie voor winstgevende investeringen. Elk jaar geven veel binnenlandse en lokale toeristen de voorkeur aan Alanya om daar hun vakantie door te brengen. Deze toeristische bestemming staat bekend om zijn propere zandstranden, zijn sociale activiteiten en de natuurlijke schoonheid van de omgeveing. Als u een appartement in Alanya koopt, geniet u van een vakantieachtig leven en tegelijkertijd van een groede investering.

De appartementen met uitzicht op zee en het kasteel liggen dicht bij de sociale en dagelijkse voorzieningen, zoals school, ziekenhuis, plaatselijke winkel, supermarkt, benzinestation, apotheek, kinderpark en bank. Deze appartementen bij de weg Mersin-Antalya liggen op 1,5 km van de zee, 6 km van het kasteel van Alanya, 4 km van het Cleopatrastrand, 40 km van de luchthaven Alanya-Gazipaşa en 126 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het wooncomplex bestaat uit vier verdiepingen 3 blokken met 16 appartementen op een terrein van 3.398 m². Het complex heeft een buitenzwembad, een buitendouche, een sauna, een fitnesscentrum, een generator, een kinderspeelplaats, barbecueplek, parkeerterreinen binnen en buiten en een 24/7u beveiligings-Systeem met bewakingscamera.

Er zijn 5 types beschikbare appartementen in het residentiële complex

Het dak duplex appartement met 2 slaapkamers bedraagt 142 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, 2 en-suite badkamers en 2 balkons.

3 slaapkamer appartement is 143 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 2 badkamers en 3 balkons.

Het dak/duplex appartement met 3 slaapkamers is 148 m² en heeft een woonkamer, een open keuken, een badkamer, 2 en-suite badkamers en 4 balkons.

Tuin duplex appartementen met 4 slaapkamers zijn 171-248 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 5 balkons.

Het dak duplex appartement met 5 slaapkamers bezit een oppervlakte van 292 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 5 balkons.

De appartementen bieden een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en het kasteel van Alanya. De appartementen zijn ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen met verschillende woonruimtes en voldoen aan uw behoeften en smaak. Elk appartement is uitgerust met stijlvolle keukentoestellen, zonnepaneel, led- en spotverlichting, brede balkondeuren, glazen balkonbarrières, airconditioninginfrastructuur, TV-satellietsysteem, boiler, internetinfrastructuur en een douchecabine.

Algemene Kenmerken van Elegante Alanya Appartementen met Kasteel- en Zeezicht

Appartement / Alanya / Centrum

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Unieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in KargicakUnieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in Kargicak130.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Kargicak / AlanyaDirect aan Zee Alanya Appartementen met Sociale FaciliteitenDirect aan Zee Alanya Appartementen met Sociale Faciliteiten129.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKestel / AlanyaRuime Appartementen in Mahmutlar 550 mt van ZeeRuime Appartementen in Mahmutlar 550 mt van Zee135.000 €3+1 dpMahmutlar / AlanyaDuplex Alanya Appartementen met Opmerkelijk ZeezichtDuplex Alanya Appartementen met Opmerkelijk Zeezicht137.500 €3+1 dpKargicak / Alanya
Werken Bij Ons? Welkom!