Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gehele te koop in Konyaalti Antalya

Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-1Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-2Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-3Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-4Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-5Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-6Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-7Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-8Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-9Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-10Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-11Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-12Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-13Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-14Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-15Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-16Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-17Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-18Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-19Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-20Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-21Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Vloer Plannen-1Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Vloer Plannen-2Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Vloer Plannen-3Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Vloer Plannen-4Gehele te koop in Konyaalti Antalya, Vloer Plannen-5
Prijs 1.600.000 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 60 m² aan 160 m²
 • 1+1, 2+1 dp, 3+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2014
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 2 km
 • 150 mt
 • 20 km
Immo nr. AYT-330

Hele te koop in Antalya met volledig ingerichte Appartementen

Emir Gürsu Appartementen zijn gelegen op een aangewezen en ontwikkeld gebied in Konyaalti, Antalya. Beroemde Konyaalti-strand ligt op slechts een korte loopafstand van daar. De regio heeft alle voorzieningen die je nodig hebt in het dagelijks leven. Markten, restaurants, cafés, parken, apotheken, gemeenschap kliniek, bakkerij, openbare bazaar, scholen en bushaltes liggen op een steenworp afstand.

Kwaliteit Antalya appartementen in Konyaalti bestaan uit 2 blokken en in totaal 18 appartementen. Appartementen te koop in de buurt van het strand hebben vele voorzieningen, zoals een lift, een onoverdekte parkeerplaats gebied, een goed ontworpen tuin, een zwembad en 24/7 bewakingscamera.

Te koop is een zeer goede investering in Konyaaltı, Antalya. Alle appartementen in het gebouw zijn uitgerust met kwaliteit meubels en hoogwaardige materialen. Dit gebouw kan worden gebruikt als een appartementenhotel. U kunt het bereiken hoge winst met dagelijkse verhuur.

Er zijn 4 soorten appartementen in Emir Gürsu

1 kamer appartementen 60 m² 2 kamers appartementen 90 2 kamers duplexen 120 m² en 3 slaapkamer duplexen 160 m².

Alle appartementen hebben vele interieur functies, zoals de stalen deur, vestiaire, video-intercom, keukenapparatuur, keuken en badkamer kasten, lucht conditioneringen, badkuip, zonwering, draadloos internet en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Gehele te koop in Konyaalti Antalya

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Prijs 1.600.000 €

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Zeezicht AppartementenLuxe Zeezicht Appartementen920.000 €6+1 dpLara / AntalyaDuden Park AppartmentenDuden Park Appartmenten549.900 €3+1Lara / Antalya