Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie

Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / EsenyurtExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Istanbul / Esenyurt - videoExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Interieur Foto-1Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Interieur Foto-2Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Interieur Foto-3Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Interieur Foto-4Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Vloer Plannen-1Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Vloer Plannen-2Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Vloer Plannen-3Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie, Vloer Plannen-4
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Esenyurt
  • 39 m² aan 127 m²
  • Std, 1+1, 2+1
  • 1
  • 2
  • 2015
  • UITVERKOCHT
  • 1 km
  • 10 km
Immo nr. IST-113

Exclusieve Project te koop in Esenyurt

Exclusieve project is gelegen op een centrale locatie van Esenyurt in Istanbul. Het is dicht bij de belangrijkste snelwegen en vervoer lijnen. Alle belangrijke sociale voorzieningen zoals scholen, markten, ziekenhuizen, apotheken, metro bus en het openbaar vervoer op een loopafstand van hier. Internationale luchthaven Ataturk ligt op 10 km, E-5 snelweg is 500 m, Marmaray project is 17 km en Avcılar Bus Pier ligt op 6 km afstand van hier.

Dichtstbijzijnde Winkelcentrum Centra

-Torium AVM

-Akbatı AVM

-Bauhaus

-CarrefourSA

-Real

-Migros

-Media Markt

Dichtstbijzijnde Gezondheid Instellingen

-Esenyurt Ziekenhuis

-Avcılar Ziekenhuis

Dichtstbijzijnde Onderwijs Instellingen

-Istanbul Avcılar University Campus

-Fatih University

-Arel University

-Beylikduzu Ocean Collage

Exclusieve appartementen hebben een goed aangelegde tuin, een zwembad voor kinderen, een zwembad, een wandel-gebieden, een tennisbaan, een biljart, een kinderspeelplaatsen, een fitnesscentrum, een stoombad, een sauna, een Turks bad, een zonneterras en een overdekte parkeerplaats gebied.

Er zijn 4 soorten appartementen in het project

Studio appartementen zijn 36-77 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon en een terras.

1 slaapkamer appartementen zijn 65-127 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon en een terras.

2 slaapkamers appartementen zijn 90-106 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon en een terras.

3 slaapkamers appartementen zijn 231 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een balkon en een terras.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Exclusieve Appartementen op een Centrale Locatie

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen op de Gewenste Locatie van EsenyurtModerne Appartementen op de Gewenste Locatie van Esenyurt35.200 €1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulLuxe appartementen in het Grote Vierkant Project van IstanbulLuxe appartementen in het Grote Vierkant Project van Istanbul36.700 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulCentraal Gelegen Luxe Appartementen in Istanbul EsenyurtCentraal Gelegen Luxe Appartementen in Istanbul Esenyurt40.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht40.800 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul