Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak

Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / KargicakGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Alanya / Kargicak - videoGemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-1Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-2Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-3Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-4Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-5Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-6Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-7Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-8Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-9Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-10Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-11Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-12Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-13Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-14Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-15Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-16Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-17Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-18Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-19Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-20Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-21Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak, Interieur Foto-22
Prijs 500.000 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 220 m²
 • 3+1
 • 3
 • 3
 • 2014
 • 2
 • Instapklaar
 • 3 km
 • 4 km
 • 30 km
Immo nr. ALN-239

Top 3 Redenen om te kopen

 Privé tuin
 Uitzicht op zee en natuur
 Huis met veel zonlichtinval

220 m² Alanya Huis met Meubilair Nabij Alle Voorzieningen

Instapklaar huis is gesitueerd in Kargıcak, Alanya. Kargıcak is een kleine wijk omringd door bossen gelegen aan de Middellandse Zeekust en aan de voet van het Taurusgebergte. Deze regio is het meest populaire resortgebied dankzij de geurende citrusbomen, een schone zeelucht en rijk aan zuurstof. Kargıcak geniet de voorkeur van veel mensen voor een kalme en rustige vakantie. Dankzij zijn locatie geeft deze regio een hoge investeringswaarde.

Kargıcak huis met privé zwembad dichtbij winkels, ziekenhuizen, stranden, scholen, bars, cafés en nog veel meer. Dit huis ligt op 1,5 km van de dichtstbijzijnde winkels, 3 km van het stadscentrum, 4 km van het strand, 30 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya en 145 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Huis met uitzicht op zee is gebouwd op een terrein van 500 m². Huis te koop in Alanya Turkije heeft veel faciliteiten, zoals een overdekte parkeerplaats, een speeltuin voor kinderen, een privézwembad, een grote ommuurde privétuin en een bewakingscamerasysteem. Deze villa biedt u privileges die een slimme en elegante benadering combineren met luxe en comfort.

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers is 220 m² met een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers, een jacuzzi in de grote badkamer en een ruim terras.

Volledig ingericht huis in Kargıcak is uitgerust met vele interieur faciliteiten zoals airconditioning in alle kamers, PVC-dubbele beglazing, volledig ingerichte keukens met granieten werkblad, directe elektrische boiler, douchecabines met gehard veiligheidsglas, keukenapparatuur met witgoed, staal deur, keramische tegelvloer, spotverlichting, schuifdeur naar balkons, badkamermeubelen, vestiaire, elektrische rolluiken en een TV-satellietsysteem

 

Algemene Kenmerken van Gemeubileerd Zeezicht Huis met Privé Zwembad in Kargicak

Villas / Alanya / Kargicak

ZwembadOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 500.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Panoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in AlanyaPanoramische Zee en Kasteelzicht Villa's in Alanya485.000 €4+1Kargicak / AlanyaPrachtige Vrijstaande Zeezicht Villa's in Kargicak AlanyaPrachtige Vrijstaande Zeezicht Villa's in Kargicak Alanya475.000 €4+1 dp, 4+1 triplexKargicak / AlanyaZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya KargicakZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak525.000 €3+1Kargicak / AlanyaKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte LevensstijlKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl595.000 €5+2Bektas / Alanya
We keep working at home!