Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya

Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / AksuGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Antalya / Aksu - videoGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-1Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-2Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-3Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-4Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-5Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-6Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-7Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-8Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya, Interieur Foto-9
319.700 € % 3
Prijs 311.600 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Aksu
 • 220 m²
 • 4+2
 • 2
 • 2
 • 2007
 • 1
 • Klaar om te verhuizen
 • 40 km
 • 50 km
 • 35 km
Immo nr. AYT-973

Top 3 redenen om te kopen

• Unieke uitzichten
• Verweven met de natuur
• De tuin vol fruitbomen en geschikt voor biologische landbouw

Charmante boerderij met een gastenverblijf in een prachtig dorp van Antalya

Vrijstaande boerderij is gelegen in Aksu, een van de meest rustige en ontwikkelende wijken van Antalya. Aksu is verweven met de natuur en biedt totale rust voor woningkopers.

Boerderij te koop in Antalya is 1 km naar het centrum van het dorp (postkantoor, restaurants, moskee, markt), 25 km naar de Kurşunlu watervallen en natuurpark, 40 km naar het centrum van Antalya, 50 km naar de stranden en 35 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Charmante boerderij te koop in Antalya is gelegen op 5.171 landoppervlak. De boerderij te koop heeft een overdekte parkeerplaats voor 2 auto's, conciërge, crofters plooien voor grote en kleine dieren, tandoori en barbecue, put en watertank (natuurlijke waterbron), irrigatiesysteem voor de tuin, goed ontworpen tuin vol fruitbomen zoals olijfboom, perzikboom, sinaasappel- en citroenboom, grapefruitboom, pruimenboom, lindeboom, etc.

De woonboerderij bestaat uit 2 gebouwen als hoofdhuis en gastenverblijf, in totaal 220 m² en 4 slaapkamers.

De hoofdboerderij met 2 slaapkamers is 120 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een terras.

Pension met 2 slaapkamers is 100 m² met een woonkamer, een open keuken, een wasruimte, een badkamer en een terras.

Volledig ingerichte boerderij te koop in Antalya is uitgerust met nauwgezet vakmanschap en heeft airconditioning, combiketel, open haard, kachel, zonnestelsel, satelliet-tv-systeem, houten keuken- en badkamerkasten, houten inbouwkasten, laminaat en keramische vloeren en houten plafond. Er zijn honderden jaren oude boeken en historische schilderijen waarvan je in huis kunt genieten.

Let op: Woningkopers kunnen in dit verband overleggen met de persoon die de boerderij al verzorgt.

Algemene Kenmerken van Gemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya

Villas / Antalya / Aksu

FitnessParkeerplaatsAirconditioningKleedkamerDoucheBadkuipBarbequeEn-suite Badkamer InternetOpen plan keukenAparte keukenAan het Strand
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

319.700 €% 0  Prijs 311.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Onlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in AntalyaOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya303.400 €4+1 dpKepez / AntalyaModerne Villa's met Smart Home Systeem in KunduModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu287.500 €3+1Kundu / AntalyaBelegging Villa's in Konyaalti Antalya met Luxe DesignBelegging Villa's in Konyaalti Antalya met Luxe Design319.700 €6+1Konyaalti / AntalyaRuim gloednieuw duplex huis met privézwembad in AntalyaRuim gloednieuw duplex huis met privézwembad in Antalya325.100 €4+1 dpDosemealti / Antalya