Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya

Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Antalya / KonyaaltiGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-1Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-2Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-3Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-4Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-5Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-6Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-7Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-8Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-9Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-10Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-11Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Interieur Foto-12Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Vloer Plannen-1Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya, Vloer Plannen-2
Prijs 112.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Antalya / Konyaalti
 • 130 m²
 • 2+1 dp
 • 1
 • 2
 • 2014
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 11 km
 • 2 km
 • 25 km
Immo nr. AYT-996

Top 3 redenen om te kopen

• Volledig gemeubileerde woning in een complex met rijke faciliteiten
• Natuurlijk is er een natuurlijke manier om te blokkeren in de vorm van een structuur
• Geschikt voor bankleningen en staatsburgerschap

Eigendom met twee slaapkamers dicht bij het strand in Konyaalti

De volledig gemeubileerde woning is gelegen in het Konyaalti, Hurma gebied. Konyaalti ligt veel aan de andere kant van de wereld bij de stranden en alle sociale voorzieningen zoals een café, restaurants, markten, winkel, school, park, openbare bazaar en openbaar vervoer.

Woningen in Koonyaalti aan het strand, 6 km tot 5M Migros winkelcentrum, 11 km naar het centrum van Antalya, 18 km naar Terracity Shopping Mall en 25 km naar Antalya International Airport.

Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken en in totaal 48 woningen. Er is een zwembad, een camelia, een goed ontworpen tuin en een speeltuin, en parkeergelegenheid buiten, en conciërge, en lift, een fitnessruimte, een sauna, een stoomkamer, barbecueplaats, 24/7 beveiligingscamerasysteem en beveiliging in dit complex.

Typen door appartementen

Het appartement met 2 slaapkamers heeft een woonkamer, open keuken, toilet, badkamer, balkon en terras.

Het gemeubileerde appartement is voorzien van alle apparatuur, aardgasinfrastructuur, airconditioning in elke kamer, spotverlichting, video-intercomsysteem, stalen deur, boiler.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Gemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya

Appartement / Antalya / Konyaalti

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningDoucheBarbequeKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 112.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime Appartementen in LaraRuime Appartementen in Lara108.000 €2+1, 3+1, 4+1dpLara / AntalyaAppartementen met uitzicht dicht bij de zee in AntalyaAppartementen met uitzicht dicht bij de zee in Antalya105.000 €2+1, 3+1Konyaalti / AntalyaDuplex 4+1 Appartement met Terras in Konyaalti HurmaDuplex 4+1 Appartement met Terras in Konyaalti Hurma112.000 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaLuxe Vastgoed in Favoriete Locatie Konyaaltı AntalyaLuxe Vastgoed in Favoriete Locatie Konyaaltı Antalya115.000 €1+1, 2+1Konyaalti / Antalya