Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul

Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / BesiktasGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Istanbul / Besiktas - videoGeweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-1Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-2Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-3Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-4Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-5Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-6Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-7Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-8Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Interieur Foto-9Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 787.600 €Geverifieerde prijsPrijs update op 19.04.2021
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Besiktas
 • 200 m² - 400 m²
 • 3+1, 4+2
 • 2
 • 6
 • 2018
 • 3
 • Instapklaar
 • 400 mt
 • 24 km
Immo nr. IST-341

Top 3 Redenen om te Kopen

• Prachtig uitzicht op de Bosporus
• Toplocatie
• Eersteklas kwaliteit

Uitstekende Istanbul Appartementen op een Uitstekende Locatie in Besiktas

Het geweldige zicht op de Bosphorus appartementen bevindt zich in Beşiktaş, Istanbul. De wijk Beşiktaş, Yıldız  is een van de mooiste regio's in Istanbul. De regio ligt in de buurt van het Dolmabahçepaleis, Yıldızpaleis, Ortaköymoskee en het zeemuseum. De regio biedt u een centraal georiënteerde levenswijze en een prachtig uitzicht op de Bosporus. Het appartementen bevindt zich op een toplocatie, op 24 km van de internationale luchthaven Atatürk, op 48 km van de nieuwe Istantbul luchthaven, op 2 km van de kustlijn van Ortaköy en op 5 km van het Taksimplein. Het appartement ligt op loopafstand van het Çırağanpaleis, de Beşiktaşpier, scholen, ziekenhuizen, banken, restaurants, cafés en markten.

Het boutique wooncomplex telt 3 verdiepingen en is uitgerust met privileges zoals een lift, generator, hydrofoor, wateropslagtank, goed ontworpen wintertuin, beveiligde ingang en een open parkeerplaats met een capaciteit voor 14 auto's in het complex. 3 slaapkamer appartement is 200 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een en-suite badkamer 4 Franse balkons, een gesloten balkon en een balkon. Het appartementen heeft veel faciliteiten zoals aardgas voor de keuken, smart-home-systeem, alarmsysteem, airconditioning, stalen deur, douchecabine, video-intercomsysteem, keukenapparatuur, kabel-tv en TV-satellietsysteem, draadloos internet, ingebouwde kledingkast, dubbele glazen ramen, warmte-isolatie, kleedkamer en garderobekamer.

Soorten appartementen

3 slaapkamer appartement heeft een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer 4 Franse balkons, een gesloten balkon en een balkon.

4+2 appartement.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit portfolio.

Algemene Kenmerken van Geweldig Bosphoruszicht Besiktas Appartementen in Istanbul

Appartement / Istanbul / Besiktas

LiftIn een complexParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement787.600 €4+1 Appartement1.658.100 €*Prijs update op 19.04.2021 16:56:30

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Eigenschappen verweven met de natuur in Beykoz IstanbulEigenschappen verweven met de natuur in Beykoz Istanbul740.500 €3+1, 4+1Beykoz / IstanbulBosporus appartementen met zeezicht in Istanbul UskudarBosporus appartementen met zeezicht in Istanbul Uskudar636.400 €3+1, 5+1, 5+2 dpUskudar / IstanbulHotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week VerhuuroptieHotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week Verhuuroptie994.900 €Beyoglu / IstanbulAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar IstanbulAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul1.556.000 €3+1, 4+1, 4+1 dpUskudar / Istanbul