Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul

Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / BahcesehirGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Istanbul / Bahcesehir - videoGeweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-1Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-2Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-3Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-4Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-5Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-6Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-7Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-8Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-9Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-10Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-11Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-12Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-13Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-14Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-15Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-16Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-17Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-18Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-19Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul, Vloer Plannen-20
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Bahcesehir
  • 153 m² aan 185 m²
  • 2+1, 3+1
  • 2
  • 1
  • 12/2018
  • In opbouw
Immo nr. IST-156

Top 3 Redenen om te Kopen

• Wooncomplex voor diverse mogelijkheden met 85% van het totale gebied
• 200 meter tot dichtsbijzijnde metro station en 5 minuten afstand van de E-5 Snelweg
• Rijk aan sociale voorzieningen

Geweldige Appartementen te Koop met een Uniek Concept in Istanbul

Appartementen te koop in Istanbul zijn gelegen in de wijk Bahcesehir. Bahcesehir is een rijk gebied wat betreft zijn winkelcentra’s. Er zijn vele bekende wooncomplexen en culturele centrums in deze regio. Ook is dit Project gelegen naast de TEM snelweg.

Geweldige Istanbul appartementen zijn dichtbij vele sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, bars, winkels, markten, openbare bazaars, moskee, kappers, ziekenhuizen, apotheken, banken de nieuwe luchthaven de derde brug en bushaltes. Deze nieuwe appartementen zijn gelegen op 5 minuten van de snelweg E-5, 500 meter van de winkelcentra, 600 meter van het tolhuis Esenyurt, 1 km van het ontwikkelingsgebied voor wooncomplexen en 300 meter van het nieuwe metrostation.

Istanbul project bestaat uit 3 grote stadia.Dit project is begonnen in Januari 2016. Het eerste stadium zal afgerond worden in juni 2018. Het tweede stadium zal afgeronden worden in juni 2019 en het derde stadium zal afgerond worden in juni 2020. De eerste 2 stadia van dit project zijn ontworpen voor wonen met families, met zowel 2- als 3 kamer appartementen. Het derde stadium is ontworpen voor zakelijk gebruik met studio 1+0, 1- en 2 kamer appartementen. Dit project heeft een grond oppervlakte van 46.800 m2. Ook beslaat het project 50% groen gebied.

Het project met een uniek concept in Bahcesehir heeft vele voorzieningen zoals de goed ontworpen tuin, binnen- en buiten auto parkeerplaatsen, restaurants, cafés, winkels, binnen- en buiten zwembaden, kinderzwembad. Fitness ruimte & squash ruimte, SPA centrum, turks stoombad, sauna, massage ruimte, kindertuin, tennisvelden, basketbal- & volleybalvelden, vergaderruimte, looppaden, hardloop parcour, speelplaats voor kinderen, liften, generator, gemeenschappelijke open haard, stomerij, natuurlijk gas, technische service indien nodig, receptie, 24/7 veiligheidscamera’s en beveiliging.

Het grote project bestaat uit 9 blokken met in totaal 718 appartementen en 231 commerciële eenheden. Er zijn 35 stuks studio appartementen, 172 stuks 1 slaapkamer appartementen, 409 stuks 2 slaapkamer appartementen, 90 stuks 3 slaapkamer appartementen, 12 stuks loft appartementen beschikbaar. Studio appartementen zijn 70 m², 1 slaapkamer appartementen zijn 100 m², A and B type 2 slaapkamer appartementen zijn 124-130 m², D type 2 slaapkamer appartementen zijn 152 m² and A type 3 slaapkamer appartementen zijn 176-181 m². Er is een binnen garage voor 1 auto en 9 m² opslagruimte voor de studio en 1 slaapkamer appartementen. Er is een binnengarage voor 1 auto en 10 m² opslagruimte voor 2 slaapkamer appartementen. Ook, alle 2 slaapkamer appartementen hebben een gescheiden keuken, een en-suite badkamer en een balkon. Er is een binnengarage voor 2 autos en 10 m² opslagruimte in de 3 slaapkamer appartementen. Hetzelfde, ook alle 3 slaapkamer appartementen hebben een gescheiden keuken en een en-suite badkamer en een balkon. Er zijn 2 types van commerciële eenheden binnen dit project.Commerciële percelen hebben een oppervlakte van 55-225 m². Ook is er voor het zakelijk concept een binnengarage voor 1 auto.

Er zijn 2 type appartementen te koop

2 slaapkamer appartmenten, 153 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartmenten, 185 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

Alle appartementen te koop in Istanbul hebben een centraal verwarmingssysteem, keukenapparatuur, sateliet TV systeem en een kelder.

Algemene Kenmerken van Geweldige Appartementen te Koop in Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinTV SatellietDoucheMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen op de Gewenste Locatie van EsenyurtModerne Appartementen op de Gewenste Locatie van Esenyurt37.100 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul Luxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul 45.400 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1Avcilar / IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in Istanbul46.000 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijk ComplexIstanbul Appartementen in een Natuurvriendelijk Complex46.800 €1+1, 2+1Esenyurt / Istanbul