Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya

Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / KargicakGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Alanya / Kargicak - videoGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-1Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-2Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-3Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-4Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-5Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-6Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-7Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-8Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Interieur Foto-9Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Vloer Plannen-1Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Vloer Plannen-2Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 31.000 €
 • Algemeen Details
 • Studio
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 29 m² - 92 m²
 • Std, 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 03/2020
 • 4
 • Onder constructie
 • 1300 mt
 • 1800 mt
 • 25 km
Immo nr. ALN-333

Top 3 Redenen om te Kopen

• Panoramisch uitzicht op zee, kasteel en bergen
• Luxe sociale voorzieningen zoals een overloopzwembad
• Aflossingsmogelijkheid

Vastgoed met Panoramisch Uitzicht op Zee, Kasteel en Berg in Kargicak, Alanya

Vastgoed in Alanya, Kargıcak trekt de aandacht met zijn unieke locatie. Kargicak ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De regio die bekend staat als het beste toeristisch centrum is beroemd om zijn stranden, natuurlijke schoonheden, uitzichten, geschiedenis en uitgaansgelegenheden Als je een appartement in Alanya koopt, heb je een geweldige kans om te investeren.

Alanya onroerend goed te koop ligt op  een paar minuten afstand van de straat, winkels, bazaar, banken, apotheek, parken, bushaltes, scholen en gezondheidsklinieken. De appartementen liggen op 1800 meter van het strand, op 1300 meter van het centrum van Kargıcak, op 25 km van de internationale luchthaven Alanya-Gazipasa en op 16 km van het centrum van Alanya.

Het wooncomplex met één verdieping bestaat uit 4 verdiepingen met 91 appartementen. Het complex biedt een uniek leven net zoals een vakantie dankzij de uitgebreide sociale voorzieningen. Er bevinden zich hier een café, een restaurant, een bar, een pergola, een jacuzzi op het terras, een overloopzwembad, een sauna, een fitnesscentrum, een parkeerplaats, een conciërge, 24/7 beveiligingsdiensten, gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes, een generator en een lift.

Er zijn 3 types beschikbare appartementen 

Studio-appartementen zijn 29-35 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een balkon of een terras.

1 slaapkamer appartementen zijn 50-92 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamer appartementen zijn 74-84 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Alle appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, het kasteel van Alanya en de Taurusberg. De appartementen zijn uitgerust met een kwalitatief en luxueus interieur met stalen deur, video-intercom, internetinfrastructuur en een douchecabine.

Algemene Kenmerken van Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya

Appartement / Alanya / Kargicak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinTV SatellietDoucheInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Studio31.000 €1+1 Appartement34.000 €2+1 Appartement59.000 €*Prijs update op 13.10.2020 08:59:53

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in Alanya 200 meter van Mahmutlar CenterAppartementen in Alanya 200 meter van Mahmutlar Center34.000 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpMahmutlar / AlanyaBetaalbare appartementen te koop in Alanya AvsallarBetaalbare appartementen te koop in Alanya Avsallar35.000 €1+1Avsallar / AlanyaNieuwe Natuur- Zeezicht Appartementen in Avsallar AlanyaNieuwe Natuur- Zeezicht Appartementen in Avsallar Alanya35.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaNieuwe Appartementen Verweven met de Natuur in AlanyaNieuwe Appartementen Verweven met de Natuur in Alanya38.500 €1+1Avsallar / Alanya