Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel

Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / KestelGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Alanya / Kestel - videoGezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-1Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-2Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-3Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-4Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-5Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-6Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-7Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Interieur Foto-8Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-1Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-2Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-3Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-4Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-5Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-6Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-7Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel, Vloer Plannen-8
Prijs vanaf 67.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kestel
 • 55 m² - 160 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1 dp
 • 1
 • 1
 • 05/2021
 • 4
 • Onder constructie
 • 150 mt
 • 30 km
Immo nr. ALN-340

Top 3 Redenen om te Kopen

• Op wandelafstand van de zee
• Rustige locatie
• Luxe materialen

Nieuw Gebouwde Alanya Appartementen in Residentieel Complex met Turks Bad en Zwembad

Luxe appartementen zijn gelegen in Alanya, Kestel. Deze regio trekt de aandacht met de nabijheid van de zee en het groengebied. Kestel ligt tevens dichtbij de Dim Çayı, transportfaciliteiten, moderne woonprojecten en nog veel meer. Als u een appartement in Alanya wilt kopen, is Kestel een goede keuze voor u.

Alanya appartementen te koop zijn 30 km naar Alanya/Gazipaşa luchthaven, 135 km naar de internationale luchthaven van Antalya, 100 meter naar transportfaciliteiten, 400 meter naar de markt, 8 km naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en universiteit, 150 meter naar de zee en 15 km naar het centrum van Alanya.

Het resientiële gebouw bestaat uit een blok met 4 verdiepingen met in totaal 33 appartementen. Het gebouw bevat geweldige faciliteiten zoals het buitenzwembad en parkeerterrein, managementservice, sauna, fitnessruimte, Turks bad, generator en een 24/7u beveiligingssysteem met camerabewaking.

Soorten appartementen

1 slaapkamer appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

1 slaapkamer penthouse appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een toilet, en een terras.

2 slaapkamer tuin duplex appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, en een terras in de tuin.

2 slaapkamer penthouse appartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, en een terras.

3 slaapkamers en tuin duplex appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, en een terras in de tuin.

Eersteklas appartementen zijn uitgerust met moderne materialen, zoals keukenapparatuur, TV-satellietsysteem, stalen deur en dubbele beglazing.

 

 
Soorten appartementen

Algemene Kenmerken van Gezellige Appartementen op Loopafstand van de Zee in Kestel

Appartement / Alanya / Kestel

SaunaZwembadFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement67.000 €2+1 Appartement89.000 €3+1 Appartement155.000 €*Prijs update op 3.03.2021 11:49:47

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsappartementen 100 meter van de zee in AlanyaInvesteringsappartementen 100 meter van de zee in Alanya66.000 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpKargicak / AlanyaCreatief Ontworpen Appartementen met Zeezicht in AlanyaCreatief Ontworpen Appartementen met Zeezicht in Alanya65.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpKestel / AlanyaNieuwe Appartementen te Koop in Alanya, TurkijeNieuwe Appartementen te Koop in Alanya, Turkije67.000 €1Mahmutlar / AlanyaVastgoed met fantastische functies in Mahmutlar AlanyaVastgoed met fantastische functies in Mahmutlar Alanya67.500 €1+1, 1+1 loft, 2+1 dpMahmutlar / Alanya