Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon

Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Trabzon / AkcaabatGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Trabzon / Akcaabat - videoGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-1Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-2Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-3Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-4Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-5Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Interieur Foto-6Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Vloer Plannen-1Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Vloer Plannen-2Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 71.500 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Akcaabat
 • 170 m² - 220 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3
 • 2
 • 12/2022
 • 8
 • In opbouw
 • 16.5 km
 • 1 km
 • 21 km
Immo nr. TRB-147

Top 3 redenen om te kopen

• Betaalbare prijzen en termijnopties
• Groene zones en sociale voorzieningen die geschikt zijn voor een gezinsleven
• Investeringsmogelijkheid in een ontwikkelingsgebied

Betaalbaar geprijsde appartementen verweven met groene zones in Akçaabat Trabzon

De appartementen met zeezicht zijn gelegen in Akçaabat, Trabzon. Betaalbare appartementen liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, scholen, ziekenhuizen, banken, wandelpaden en de kust. De nieuwe appartementen in Trabzon liggen 200 meter van het centrum van Akçaabat, 1 km naar de kust, 16,5 km naar het stadscentrum van Trabzon, 19 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon, 20 km naar de technische universiteit Karadeniz, 21 km naar de internationale luchthaven van Trabzon.

Het wooncomplex is gebouwd op een bouwterrein van 40.000 m² en bestaat uit 8 blokken met 12 verdiepingen en in totaal 192 appartementen. Het wooncomplex heeft luxe voorzieningen zoals een parkeerterrein binnen en buiten met een capaciteit van 200 voertuigen, kinderspeeltuin, zwembad, 10.000 m² goed onderhouden tuin, 2 liften, zitjes, wandelpaden, een moskee, voetbalveld van gras, markt, conciërge en 24/7 bewakings- en beveiligingscamera's. (Een tennisbaan, sauna, Turks stoombad en fitnessruimte kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de wensen van de bewoners.)

Soorten flats

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer en 2 balkons.

De appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer en 2 balkons.

Appartementen met zeezicht hebben luxe binnenvoorzieningen zoals eersteklas laminaat en keramische vloeren, keukenapparatuur, douchecabine op een natuurlijk Turks bad keramiek, tv-satelliet, wifi, vloerverwarming en aardgas.

Algemene Kenmerken van Gezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon

Appartement / Trabzon / Akcaabat

ZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetAparte keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement71.500 €4+1 Appartement82.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in een ontwikkelingsregio in TrabzonAppartementen in een ontwikkelingsregio in Trabzon70.000 €3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonZeezichteigenschappen verweven met de natuur in TrabzonZeezichteigenschappen verweven met de natuur in Trabzon69.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dpArakli / TrabzonSleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in TrabzonSleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in Trabzon87.900 €4+2 dpArakli / TrabzonKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in TrabzonKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon137.400 €3+2 dpOf / Trabzon