Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos

Gloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / AvsallarGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - videoGloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos, Alanya / Avsallar - video
Prijs vanaf 37.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Avsallar
 • 49 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 09/2022
 • 9
 • In opbouw
 • 3 km
 • 2.5 km
 • 68 km
Immo nr. AYT-2045

Top 3 redenen om te kopen

• Nieuwe eigendommen verweven met de natuur
• Boszicht
• Gloednieuw wooncomplex

Alanya woningen gelegen in bos in een luxe wooncomplex

De appartementen te koop in Alanya bevinden zich in Avsallar. De eigendommen in Alanya die te koop zijn, liggen dicht bij de dagelijkse voorzieningen zoals markten, haltes van het openbaar vervoer, café en restaurants. De appartementen liggen op 2,5 km van het strand, 3 km naar het centrum van Avsallar, 24 km naar het Cleopatra-strand, 26 km naar het stadscentrum van Alanya, 30 km naar het kasteel van Alanya, 68 km naar de internationale luchthaven Gazipasa, 103 km naar het De internationale luchthaven van Antalya en 110 km naar het stadscentrum van Antalya.

Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 3.015 m² en bestaat uit een blok van 9 verdiepingen met in totaal 90 appartementen. Het complex heeft een parkeerplaats, binnen- en buitenzwembaden, toilet, kinderspeeltuin, sauna, stoombad, Turks stoombad, fitnessruimte, conciërge, pendeldienst naar het strand en 24/7 beveiliging.

Soorten eigenschappen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Duplex penthouses met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, 3 badkamers met een en-suite badkamer, een balkon en 2 terrassen.

De woningen zijn voorzien van keramische en laminaatvloeren, eersteklas MDF LAM keukenkasten, video-intercomsystemen, satelliet-tv, PVC dubbele beglazing deuren en ramen.

Algemene Kenmerken van Gloednieuwe Alanya-woningen met prachtig uitzicht op het bos

Appartement / Alanya / Avsallar

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24Turkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 37.000 €*Prijs update op 30.03.2021 13:43:09

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gezellig Vastgoed met Overloopzwembad in AlanyaGezellig Vastgoed met Overloopzwembad in Alanya35.000 €Std, 1+1, 2+1Kargicak / AlanyaAppartementen met zee en bergzicht in Alanya TurkijeAppartementen met zee en bergzicht in Alanya Turkije39.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaGoedkoop appartement met investeringsmogelijkheid in AlanyaGoedkoop appartement met investeringsmogelijkheid in Alanya39.000 €2+1Mahmutlar / AlanyaAppartementen nabij de zee in Avsallar AlanyaAppartementen nabij de zee in Avsallar Alanya39.000 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / Alanya