Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa

Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bursa / OsmangaziGloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoGloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoGloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-1Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-2Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-3Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-4Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-5Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-6Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-7Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-8Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-9Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-10Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-11Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-12Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-13Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-14Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Interieur Foto-15Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bouw Fotos-1Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bouw Fotos-2Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Bouw Fotos-3Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Vloer Plannen-1Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Vloer Plannen-2Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Vloer Plannen-3Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Vloer Plannen-4Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa, Vloer Plannen-5
Prijs vanaf 62.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Osmangazi
 • 94 m² - 124 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1, 2
 • 03/2020
 • 13
 • Klaar om te verhuizen
 • 7 km
 • 17 km
 • 60 km
Immo nr. BRS-043

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dicht bij de scholen
• Betaalbaar pand op de centrale locatie
• Gemakkelijke toegang tot sociale voorzieningen en transportmogelijkheden

Goed Gelegen Appartementen in een Modern Complex in Bursa

Betaalbare appartementen bevinden zich in de wijk Yunuseli, nabij het centrum van de wijk Osmangazi, Bursa. Osmangazi is een van de centrale districten van Bursa en heeft de op drie na grootste gemeente van Turkije.
Het trekt de aandacht met zijn historische infrastructuur, ontwikkelde bevolking en groene natuur. Ook blijven nieuwe stedelijke ontwikkelingen en vastgoedprojecten de wijk ontwikkelen.

Appartementen in Bursa liggen op loopafstand van de restaurants, de markt, cafés, ziekenhuizen, winkelcentra, openbare bazaars, bushaltes, apotheken, scholen, enz. De appartementen liggen op 5 km van de dierentuin van Bursa, 3 km van het privé-ziekenhuis Setbaşı, 7 km naar het stadscentrum, 8 km naar Atatürk's Urban Forest, 17 km naar het Güzelyalı-strand, 30 km naar het Uludağ-skicentrum, 20 km naar Mudanya en de veerbootpier (IDO), 40 km naar het Ulubat-meer en 60 km naar de luchthaven Bursa Yenişehir

Het grote wooncomplex is gebouwd op een terrein van 9.246.00 m² en bestaat uit 2 blokken met 13 verdiepingen. Het complex bestaat uit in totaal 8 commerciële winkels en bijzondere 132 appartementen. Het moderne complex heeft veel geweldige functies, zoals privé parkeerplaatsen binnen en buiten voor elk appartement, kinderspeelplaatsen, liften, intercomsystemen, brandtrap, goed ontworpen tuin, wandelpaden, zitjes en beveiligingsdiensten.

Soorten appartementen

2 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartementen met een woonkamer, een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon. (Sommige van de 3+1 appartementen hebben 2 balkons.)

Appartementen te koop in Bursa zijn uitgerust met eersteklas kwaliteitsapparatuur zoals vloerverwarming, geluids- en warmte-isolatie, combiketel, gelakte deuren, Hilton badkamer, kwarts aanrechtblad, modulaire keuken, garderobe en laminaatvloer.

Algemene Kenmerken van Gloednieuwe Appartementen met Aparte Keuken in Bursa

Appartement / Bursa / Osmangazi

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement62.000 €3+1 Appartement67.500 €*Prijs update op 19.10.2020 17:42:57

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsappartementen verweven met de natuur in BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa61.800 €3+1, 6+1Centrum / BursaCentrale appartementen op loopafstand van voorzieningen in BursaCentrale appartementen op loopafstand van voorzieningen in Bursa61.300 €3+1Osmangazi / BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa64.000 €3+1, 3+1 dpCentrum / BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in BursaAdembenemende Appartementen met Zeezicht in Bursa69.500 €3+1, 5+1 dpMudanya / Bursa