Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee

Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / OrtahisarGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Trabzon / Ortahisar - videoGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-1Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-2Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-3Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-4Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-5Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-6Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-7Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-8Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-9Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-10Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-11Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-12Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-13Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-14Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-15Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-16Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-17Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee, Interieur Foto-18
Prijs vanaf 43.400 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 155 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 09/2021
 • 9
 • In opbouw
 • 5 km
 • 2 km
 • 3 km
Immo nr. TZX-0159

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op zee en de natuur
• Rustige maar centrale ligging
• In een elitaire buurt

Nieuwe Trabzon-appartementen met aardgas in een elite-buurt in Ortahisar

De appartementen die te koop staan, zijn gelegen in een van de meest geavanceerde en populaire woongebieden in Trabzon, Ortahisar. Appartementen met zeezicht liggen op loopafstand van alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, scholen, winkelcentra, sportcentra, wandelpaden, kust, café en restaurants, moskeeën, ziekenhuizen en haltes van het openbaar vervoer dankzij deze nabijheid. De nieuwe appartementen van Trabzon liggen op 2 meter van het dichtstbijzijnde strand, 3 km van de internationale luchthaven Trabzon, 4 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon en 5 km naar het stadscentrum.

De appartementen zijn gelegen in een gloednieuw wooncomplex dat bestaat uit 3 blokken met 7 verdiepingen. Het complex heeft een parkeerplaats buiten, een goed onderhouden tuin, een kinderspeeltuin, een conciërge, een lift en een 24/7-bewakings- en beveiligingscamerasysteem.

De appartementen van Trabzon hebben een aparte keuken, een eigen badkamer, een balkon en een terras. Ook hebben deze flats een keramische en laminaatvloer, keukenapparatuur, warmte- en geluidsisolatie, stalen deur, PVC-ramen, aardgasverwarmingssysteem en tv-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee

Appartement / Trabzon / Ortahisar

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinKleedkamerTV SatellietDoucheBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 43.400 €*Prijs update op 26.03.2021 10:43:10

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in TrabzonHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon42.900 €3+1 dpCaykara / TrabzonAppartementen in Trabzon Yalıncık dicht bij voorzieningenAppartementen in Trabzon Yalıncık dicht bij voorzieningen41.400 €3+1Centrum / TrabzonModern ontworpen woningen met familieconcept in TrabzonModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon43.400 €3+1Ortahisar / TrabzonNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de LuchthavenNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven45.800 €2+1Yalincak / Trabzon