Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek

Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / KadriyeGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Belek / Kadriye - videoGloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-1Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-2Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-3Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-4Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-5Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-6Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-7Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-8Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-9Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-10Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-11Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-12Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-13Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-14Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-15Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-16Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-17Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-18Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-19Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-20Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-21Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Interieur Foto-22Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Vloer Plannen-1Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Vloer Plannen-2Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek, Vloer Plannen-3
Prijs 175.000 €
 • Algemeen Details
 • Belek / Kadriye
 • 240 m²
 • 4+1
 • 3
 • 2
 • 10/2019
 • 3
 • Onder constructie
 • 5 km
 • 2.5 km
 • 34 km
Immo nr. BLK-079

CAMPAGNE DETAILS

Villa's van Belek hebben voordelige betalingsplannen enkel voor klanten van Antalya Homes. De campagne biedt 2 verschillende afbetalingsplannen;

- 50% aanbetaling en de rest van het bedrag wordt betaald volgens een termijnplan van 6 maanden zonder rente.
- 50% aanbetaling en de rest van het bedrag wordt betaald volgens een termijnplan van 12 maanden met een rente van 5%.

Neem vandaag nog contact met ons op & Grijp deze kans! Onthou dat deze campagne enkel voor klanten van Antalya Homes is.

Geldig tot 31.12.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij het centrum van Belek
• Hoogwaardige materialen
• Privé woonruimtes

Villa's van Belek Bieden Private Leefruimtes in het Complex in Kadriye

Triplex villa's bevinden zich in Kadriye, Belek. De regio biedt dagelijkse en sociale voorzieningen zoals de school, het ziekenhuis, de bank, de markt, het café en het restaurant. Er zijn wereldwijd bekende golfbanen en moderne hotels in deze toeristische regio. De regio biedt investeringsmogelijkheden dankzij de hoge toeristische capaciteit.

De villa's van Belek liggen op 2,5 km van het strand, 5 km van de winkels van het districtscentrum, 34 km van het centrum van Antalya en 30 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex beschikt over vele faciliteiten, zoals een open parkeerplaats, een goed ontworpen tuin, een tuinirrigatiesysteem en beveiligingscamera's. Elke villa beschikt over een privé zwembad en een eigen tuin.

Er is een type van beschikbare villa's in het complex

Triplex villa's met 4 slaapkamers zijn 240 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een garderobekamer, een badkamer, 2 en-suite badkamers en 2 balkons. (2 van de villa's hebben een oppervlakte van 425 m² en 4 van de villa's hebben een oppervlakte van 385 m².)

De gloednieuwe villa's zijn ingericht met hoogwaardige faciliteiten zoals keukenapparatuur, rolluiken, douchecabine, barbecue, led-verlichting, TV-satellietsysteem, geluids- en warmte-isolatie, veranda, airconditioning en zonne-energie-infrastructuren.

Algemene Kenmerken van Gloednieuwe Triplex Villa's met Zwembad in Belek

Villas / Belek / Kadriye

ZwembadIn een complexParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 175.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Paradise Golf Villa'sParadise Golf Villa's170.000 €3+1, 4+1Centrum / BelekInstapklaar Vrijstaande Belek-Villa's Rustige LocatieInstapklaar Vrijstaande Belek-Villa's Rustige Locatie170.000 €5+1Centrum / BelekPrijswaardige Gemeubileerde Villa in Belek Nabij GolfbanenPrijswaardige Gemeubileerde Villa in Belek Nabij Golfbanen507.400 €8+2 trpCentrum / Belek