Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties

Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / OrtahisarGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Trabzon / Ortahisar - videoGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-1Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-2Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-3Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-4Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-5Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-6Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-7Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-8Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-9Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-10Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Interieur Foto-11Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-1Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-2Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-3Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-4Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-5Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Bouw Fotos-6Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-1Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-2Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-3Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-4Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-5Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties, Vloer Plannen-6
29.800 € % 8
Prijs vanaf 27.500 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 6+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 75 m² - 320 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 08/2021
 • 12
 • Onder constructie
 • 1,5 km
 • 2 km
 • 4 km
Immo nr. TRB-053

Top 3 Redenen om te Kopen

• Een paar minuten verwijderd van het centrum van Trabzon
• Veel sociale voorzieningen en gemeenschappelijk gebruik gebieden
• Ruime groene gebieden met een fruittuin op 11.000 m²

Goedkoop Vastgoed Dichtbij het Stadscentrum in Ortahisar, Trabzon

Luxe betaalbaar vastgoed is gelegen op een ontwikkeld en bewonderenswaardig gebied in Çukurçayır, Trabzon. Trabzon is het meest populaire centrum in de oostelijke Zwarte-Zeeregio en de sociaal-culturele geschiedenis. Trabzon staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en spectaculaire natuur. Trabzon geniet de voorkeur van Arabische burgers mede door zijn natuurlijke schoonheid. Onroerend goed te koop in Trabzon ligt zeer dicht bij het centrum, maar ver weg van het lawaai en de verkeersdrukte. Dit bevoorrechte en exclusieve project presenteert u een uitstekende klimaat- en omgevingslocatie met groene ruimtes en open ruime plaatsen.

Moderne appartementen liggen dichtbij de vele sociale voorzieningen zoals winkelcentra, moskee, markt, parken en bushaltes. Luxe appartementen bevinden zich op 2 km van de jachthaven van Trabzon, 1,5 km naar het centrum van Trabzon, 1 km naar het busstation van Trabzon, 3 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon en 4 km naar de luchthaven. Alle appartementen hebben uitzicht op de zee en de bergen.

Het luxe en enorme complex bestaat uit 10 blokken met in totaal 504 luxe appartementen. Er zijn veel sociale voorzieningen zoals overdekte parkeerplaatsen, een bakkerij, een café, wandel- en fietspaden, een markt, een restaurant, gameruimtes, aparte overdekte zwembaden, een fitnesscentrum, een sauna, een Turks bad en een stoombad voor mannen en vrouwen, een buitenzwembad, tennis- en basketbalvelden, generator, groothoek- en nachtzicht-bewakingscamera's, kinderspeelplaats, beveiligde login en 24/7 beveiligingssysteem. Er is een landschap met een oppervlakte ad 11.000 m² aangelegd. Er zijn fruitbomen die uniek zijn voor Trabzon, zoals persimmon, vijgenboom, wijnstok en rozentuin.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen te koop in dit wooncomplex

2 slaapkamer appartementen zijn 103-135 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartementen zijn 140-169 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een toilet en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen zijn 194-205 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 2 ensuite badkamers, een toilet en 2 balkons.

6 slaapkamer duplex appartementen zijn 290 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 2 ensuite badkamers, een toilet en 2 balkons.

Alle luxe en goedkope flats in Trabzon hebben centrale verwarming, warmte- en geluidsisolatie, stalen deur, video-intercom, alarmsysteem, douchecabine en een TV-satellietsysteem.

* Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

 

Algemene Kenmerken van Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties

Appartement / Trabzon / Ortahisar

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ononderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon YomraOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon Yomra27.700 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon29.800 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project34.300 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / TrabzonTrabzon Appartementen Korte Afstand tot VoorzieningenTrabzon Appartementen Korte Afstand tot Voorzieningen36.900 €2+1, 3+1, 4+1Ortahisar / Trabzon