Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Grond aan het Strand in een Perfecte Locatie van Trabzon

Grond aan het Strand in een Perfecte Locatie van Trabzon, Trabzon / YomraGrond aan het Strand in een Perfecte Locatie van Trabzon, Trabzon / Yomra - video
Prijs 2.230.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Trabzon / Yomra
  • 6700 m²
  • 15 km
  • 100 m
  • 10 km
Immo nr. ARSA-051

Land aan het Strand te Koop in Trabzon, Turkije op een Perfecte Locatie

Het perceel in Trabzon is geschikt voor het bouwen van een wooncomplex. Het land te koop in Turkije ligt aan de hoofdweg van de Yomra met uitzicht op de Zwarte Zee. Er bevindt zich veel grond van buitenlandse investeerders rond dit perceel met zijn schitterende uitzicht op zee. Dit groene perceel ligt op slechts 100 meter van de zee. Het ligt op slechts 10 km afstand van de luchthaven Trabzon. Het centrum van Trabzon ligt op 15 km, het natuurpark Uzungöl ligt op 85 km afstand.

Dit perceel is 6700 m². Wanneer het perceel wordt bestemd voor aanleg, wordt een specifiek gedeelte gereserveerd voor park- en groenvoorzieningen door de gemeente. Het resterende land zou geschikt zijn voor de bouw van een wooncomplex met 4 verdiepingen. Het is een geweldige investeringsmogelijkheid voor diegenen die denken te investeren in de toekomst.

 

Algemene Kenmerken van Grond aan het Strand in een Perfecte Locatie van Trabzon

Land / Trabzon / Yomra

Aan het StrandZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 2.230.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Landbouwgrond in toeristische regio Trabzon CaykaraLandbouwgrond in toeristische regio Trabzon Caykara283.700 €Caykara / TrabzonCentraal Gelegen Landbouwgrond in Trabzon OrtahisarCentraal Gelegen Landbouwgrond in Trabzon Ortahisar220.400 €Ortahisar / Trabzon