Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Grond te Koop met Bouwvergunning in Antalya

Grond te Koop met Bouwvergunning in Antalya, Antalya / Aksu
Prijs 49.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Aksu
  • 374 m²
  • 22 km
  • 6 km
  • 10 km
Immo nr. ARSA-096

Top 3 Redenen om te Kopen

• Grond met bouwvergunning
• Midden in de natuur
• Dicht bij de luchthaven en dagelijkse voorzieningen

Betaalbare 374 m² Bouwgrond te Koop Dichtbij de Luchthaven in Antalya Turkije

Het grond is gelegen in de wijk Aksu, dicht bij het centrum van Antalya. Het gebied heeft een mediterraan klimaat, met hete zomers en vrij gematigde winters. De nabijheid van de zee van het grond maakt de zomers nogal koel en betekent dat er in de winter niet veel koude lucht is. Als u een bouwgrond in Antalya wilt kopen, is dit een goede optie.

Grond in Antalya, Turkije met bouwvergunning, ligt op loopafstand van markten, cafés, apotheken, scholen, restaurants, enz. Grond te koop in Antalya ligt op 3 km van Turizm Straat en Kundu Supermarkt, op 6 km van Lara strand, op 9 km van TerraCity Winkelcentrum, 10 km van de internationale luchthaven van Antalya en 22 km van het centrum van Antalya.

Grond te koop in Antalya is gelegen op een terrein van 374 m² en geschikt voor woningbouw. U kunt een huis met twee verdiepingen bouwen en voldoende ruimte voor buitenruimtes en tuinen. Er is een weg naar het perceel en het grond heeft elektriciteits- en waterinfrastructuursystemen. Een zeer goede kans voor diegenen die hun eigen huis willen bouwen op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden in Antalya. Het zou ook een goede optie zijn voor een ontwikkelaar.

Algemene Kenmerken van Grond te Koop met Bouwvergunning in Antalya

Land / Antalya / Aksu

Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 49.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Land in Aksu Antalya Geschikt voor Bouw VillaLand in Aksu Antalya Geschikt voor Bouw Villa38.600 €Aksu / AntalyaInvestering Landbouwgronden in Konyaalti HisarcandirInvestering Landbouwgronden in Konyaalti Hisarcandir49.000 €Konyaalti / AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı AntalyaLand Langs de Weg te Koop in Döşemealtı Antalya130.700 €Dosemealti / AntalyaRuime landbouw-investeringsgrond in Kepez AntalyaRuime landbouw-investeringsgrond in Kepez Antalya210.100 €Kepez / Antalya