Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad

Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / CentrumHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / Centrum - videoHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / Centrum - videoHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / Centrum - videoHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / Centrum - videoHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Belek / Centrum - videoHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-1Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-2Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-3Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-4Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-5Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-6Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-7Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-8Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-9Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-10Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-11Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-12Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-13Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-14Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-15Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-16Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad, Interieur Foto-17
Prijs 230.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Centrum
 • 210 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 3
 • 07/2021
 • 2
 • In opbouw
 • 1,5 km
 • 2,3 km
 • 31,6 km
Immo nr. AYT-2117

Top 3 redenen om te kopen

• Privé zwembad
• Dichtbij het strand en golfbanen
• Rustig en ontworpen met een vakantieconcept

Halfvrijstaande villa's dicht bij de golfbanen en het strand van Belek

Villa's zijn gelegen in Belek, een bevoorrecht uitgaans- en vakantiecentrum van Antalya. Belek staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan golfresorts, vrijetijds- en uitgaansgelegenheden en vele andere sociale voorzieningen. Dankzij de locatie biedt Belek een vredig leven zonder chaotisch stadsleven, maar kunt u indien nodig ook gemakkelijk het centrum van Antalya bereiken. Als u een rustige en vredige levensstijl wilt hebben, maar ook wilt genieten van het kleurrijke mediterrane leven met veel sociale activiteiten, raden wij u aan om een ​​villa in Belek te kopen.

Villa's bevinden zich op loopafstand van het dichtstbijzijnde busstation, winkels en golfbanen. Villa's zijn 1,5 km naar het centrum van Belek, 2,3 km naar het strand van Belek, 7 km naar The Land of Legends, 8 km naar het centrum van Kadriye, 31,6 km naar de luchthaven van Antalya en 38 km naar het centrum van Antalya.

Villa's zijn ontworpen met 210 m² binnenruimte op een perceel van 340 m². Alle halfvrijstaande villa's hebben slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, badkamers, balkons, een en-suite badkamer, een kleedkamer en een eigen parkeerplaats.

Villa's met een modern design zijn uitgerust met rijke voorzieningen, zoals een eigen parkeerplaats en een zwembad, grote tuin, beveiligingscamera, stalen deur, internetsysteem, meubels, apparaten en 5 airconditioners.

Algemene Kenmerken van Halfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad

Villas / Belek / Centrum

ZwembadOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 230.000 €*Prijs update op 16.05.2021 12:53:17

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villa's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanenVilla's in Belek met privézwembaden dicht bij de golfbanen220.000 €3+1 trpKadriye / BelekVrijstaande villa's te koop met privézwembaden in BelekVrijstaande villa's te koop met privézwembaden in Belek218.500 €4+1 dpKadriye / BelekRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in BelekRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek235.000 €4+1 dpCentrum / BelekLuxe vrijstaand huis met privézwembad in BelekLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek239.000 €4+1 dpCentrum / Belek