Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul

Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / EsenyurtModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoModerne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-1Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-2Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-3Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-4Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-5Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-6Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-7Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-8Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Bouw Fotos-1Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Bouw Fotos-2Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul, Bouw Fotos-3
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Esenyurt
 • 98 m² aan 370 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 1
 • 06/2020
 • 43
 • UITVERKOCHT
 • 5,5 km
 • 23 km
Immo nr. IST-318

Top 3 Redenen om te Kopen

• Een van de meest prestigieuze projecten van Istanbul
• Uitstekende investering
• Rijk aan sociale voorzieningen

Elegant Ontworpen A+ Appartementen met 15 jaar Huurgarantie in Esenyurt

Appartementen te koop in Istanbul Turkije trekken de aandacht met de nabijheid van het ziekenhuis, winkelcentrum, cultureel centrum en sportcomplex. Esenyurt is een van de meest strategische en snelgroeiende regio's van Istanbul. Deze regio wint aan populariteit met onder andere het gemak van vervoermogelijkheden, de derde luchthaven en de universiteit. Esenyurt is een belangrijke regio voor zowel leven, wonen als beleggen.

Appartementen met uitzicht op zee, het meer en de stad met uitzicht op de snelweg TEM liggen dichtbij de privé tolpoorten. Bovendien liggen het ziekenhuis, winkelcentrum, cultuurcentrum, universiteit, kliniek, sportcomplex en tennisacademiecentrum op een paar minuten loopafstand van de appartementen. De Istanbul appartementen liggen op 8 km van het beurs- en expositiecentrum Tüyap, op 23 km van de luchthaven van Istanbul, op 5,5 km van het meer Küçükçekmece en op 5 km van het kanaal Istanbul.

Ziekenhuizen in de regio: İstinye Universiteit, Liv Ziekenhuis, privé VM Medical Park ziekenhuis Bahçeşehir, privé Esencan ziekenhuis, Elitium Chirurgisch Medisch Centrum, Privé Esenşehir Medisch Centrum, Acıbadem Bahçeşehir Medisch Centrum, Kolan Medisch Centrum Esenyurt, Yeni Hayat Medisch Centrum, Eslife Ziekenhuis en Europees Oogcentrum Esenyurt.

Scholen in de regio: TED College, Bahçeşehir American Culture College, Okyanus College, Bahçeşehir Doğa College, Gökkuşağı College, MEF-scholen Bahçeşehir, Privé Boğaziçi Hogeschool, İstanbul Academy College, Privé Esenyurt Sınav Hogeschool, Beykent Universiteit, Esenyurt Universiteit en İstanbul Universiteit Hadımköy Campus.

Winkelcentra in de regio: winkelcentrum Akbatı, winkelcentrum Nmerkez, winkelcentrum Eskule, Sunflower Life Centre, winkelcentrum Demir Park, winkelcentrum Prestige, Parkway, Han Plus, Hillpark Bahçeşehir, Megamarkt Metro, winkelcentrum Tam Istanbul en winkelcentrum Atrium.

Het residentiële complex met hotelconcept is ontworpen volgens hoge kwaliteit en elitaire standaard. Het complex heeft een totaal terrein van 75.943 m² en een bouwoppervlakte van 7.428 m². Het 43 verdiepingen tellende complex bestaat uit een enkel blok met in totaal 228 appartementen, 150 kantoren en 20 commerciële panden. Het residentiële complex bezit veel rijke sociale voorzieningen zoals een overdekt zwembad op de 16e verdieping, 24/7 beveiliging en bewakingscamera, binnen- en buiten parkeerplaatsen, fitnesscentrum, fitnessruimte, sauna, vergaderruimte, helikopterplatform, kinderspeelplaats, wandelgebied, speciaal ontworpen landschap, generator, receptie en lift. Bovendien is er toegang tot gastronomie, kantoren, winkels, culturele en kunstactiviteiten en nog veel meer.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen

1 slaapkamer appartementen, 98-114 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer. (Sommige appartementen met 1 slaapkamer hebben als extra een en-suite badkamer.)

2 slaapkamer appartementen, 140-178 m² met een woonkamer, een open keuken of een gescheiden keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartmenten zijn 240 m².

4 slaapkamer appartementen zijn 370 m².

Alle appartementen hebben een ononderbroken uitzicht op de zee, de stad en het meer. Appartementen bieden een 5 sterren levensstijl met alle gewenste comfort en privileges. Eigentijdse en elegant ontworpen appartementen hebben de beschikking over keukenapparatuur, een stalen deur, TV satelliet-systeem, aardgas & glasvezel-internet infrastructuur, rook- en branddetector, automatisch brandblussysteem, centrale kabel TV en een videosysteem met gesloten circuit.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden. 

DE APPARTEMENTEN ZİJN UITVERKOCHT

Algemene Kenmerken van Moderne Appartementen met Zicht op Snelweg in Istanbul

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Moderne Appartementen op de Gewenste Locatie van EsenyurtModerne Appartementen op de Gewenste Locatie van Esenyurt35.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulLuxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul Luxe Appartementen en Thuiskantoren in Istanbul 39.700 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Avcilar / IstanbulLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle VoorzieningenLuxe Istanbul Appartementen Wandelafstand Alle Voorzieningen44.200 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in IstanbulKwaliteitsappartementen Nabij Voorzieningen in Istanbul44.200 €1+1, 2+1Esenyurt / Istanbul