Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul

Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / EsenyurtHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Istanbul / Esenyurt - videoHedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-1Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-2Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-3Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-4Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-5Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-6Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-7Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul, Interieur Foto-8
Prijs vanaf 220.800 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • Istanbul / Esenyurt
 • 98 m² aan 370 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 1
 • 06/2020
 • 43
 • Onder constructie
 • 5,5 km
 • 23 km
Immo nr. IST-318

CAMPAGNE DETAILS

Grootse mogelijkheid op deze elegante appartementen in Esenyurt. Indien u een appartement voor 360.000 USD koopt, biedt het bouwbedrijf een winstgarantie gedurende 15 jaar (180 maanden). Koper ontvangt 2.000 USD huurinkomsten. Als we berekenen 360.000 / 180 maanden = 2.000 USD, neemt de koper het geld dat hij / zij haalt u, als koper, de investering retour vanaf het moment dat u het appartement aankocht met de gegarandeerde huur retourgarantie.

Geldig tot 30.4.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Een van de meest prestigieuze projecten van Istanbul
• Uitstekende investering
• Rijk aan sociale voorzieningen

Elegant Ontworpen A+ Appartementen met 15 jaar Huurgarantie in Esenyurt

Appartementen te koop in Istanbul Turkije trekken de aandacht met de nabijheid van het ziekenhuis, winkelcentrum, cultureel centrum en sportcomplex. Esenyurt is een van de meest strategische en snelgroeiende regio's van Istanbul. Deze regio wint aan populariteit met onder andere het gemak van vervoermogelijkheden, de derde luchthaven en de universiteit. Esenyurt is een belangrijke regio voor zowel leven, wonen als beleggen.

Appartementen met uitzicht op zee, het meer, de stad en uitzicht op de TEM snelweg, ligt dichtbij de privaat-tolweg betaal loketten. Ook zijn op slechts enkele minuten lopen van het appartementencomplex het ziekenhuis, winkelcentrum, cultureel centrum, universiteit, kliniek, sportcomplex en tennisacademie. De appartementen in Istanbul liggen op 27 km van Atatürk internationale luchthaven, op 8 km van het beurs- en expositiecentrum Tüyap, op 23 km van de derde luchthaven, op 5,5 km van het meer van Küçükçekmece en op 5 km van het Istanbul kanaal.

Ziekenhuizen in de regio: İstinye Universiteit, Liv Ziekenhuis, privé VM Medical Park ziekenhuis Bahçeşehir, privé Esencan ziekenhuis, Elitium Chirurgisch Medisch Centrum, Privé Esenşehir Medisch Centrum, Acıbadem Bahçeşehir Medisch Centrum, Kolan Medisch Centrum Esenyurt, Yeni Hayat Medisch Centrum, Eslife Ziekenhuis en Europees Oogcentrum Esenyurt.

Scholen in de regio: TED College, Bahçeşehir American Culture College, Okyanus College, Bahçeşehir Doğa College, Gökkuşağı College, MEF-scholen Bahçeşehir, Privé Boğaziçi Hogeschool, İstanbul Academy College, Privé Esenyurt Sınav Hogeschool, Beykent Universiteit, Esenyurt Universiteit en İstanbul Universiteit Hadımköy Campus.

Winkelcentra in de regio: winkelcentrum Akbatı, winkelcentrum Nmerkez, winkelcentrum Eskule, Sunflower Life Centre, winkelcentrum Demir Park, winkelcentrum Prestige, Parkway, Han Plus, Hillpark Bahçeşehir, Megamarkt Metro, winkelcentrum Tam Istanbul en winkelcentrum Atrium.

Het wooncomplex met hotelconcept is ontworpen volgens de kwaliteit en een elite levensstandaard. Het complex heeft een totaal terrein van 75.943 m² en een bouwoppervlak van 7.428 m². Het 43 verdiepingen tellende complex bestaat uit een enkel blok met in totaal 228 appartementen, 150 kantoren en 20 commerciële panden. Het residentiële complex bezit veel rijke sociale voorzieningen zoals een overdekt zwembad op de 16e verdieping, 24/7 beveiliging en bewakingscamera, binnen- en buiten parkeerplaatsen, fitnesscentrum, fitnessruimte, sauna, vergaderruimte, helikopterplatform, kinderspeelplaats, wandelgebied, speciaal ontworpen landschap, generator, receptie en lift. Ook is er toegang tot gastronomie, kantoren, winkels, culturele en kunstactiviteiten en nog veel meer.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen

1 slaapkamer appartementen, 98-114 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer. (Sommige appartementen met 1 slaapkamer hebben als extra een en-suite badkamer.)

2 slaapkamer appartementen, 140-178 m² met een woonkamer, een open keuken of een gescheiden keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartmenten zijn 240 m².

4 slaapkamer appartementen zijn 370 m².

Alle appartementen hebben een ononderbroken uitzicht op de zee, de stad en het meer. Appartementen bieden een 5 sterren levensstijl met alle gewenste comfort en privileges. Eigentijdse en elegant ontworpen appartementen hebben de beschikking over keukenapparatuur, een stalen deur, TV satelliet-systeem, aardgas & glasvezel-internet infrastructuur, rook- en branddetector, automatisch brandblussysteem, centrale kabel TV en een videosysteem met gesloten circuit.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

 

Algemene Kenmerken van Hedendaagse Appartementen met Uitzicht op de Snelweg in Istanbul

Appartement / Istanbul / Esenyurt

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Prachtige Istanbul Appartementen in Gemengd Gebruik ProjectPrachtige Istanbul Appartementen in Gemengd Gebruik Project215.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Sariyer / IstanbulAppartementen Dichtbij Istiklallaan in Beyoglu IstanbulAppartementen Dichtbij Istiklallaan in Beyoglu Istanbul211.800 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpBeyoglu / IstanbulLuxe Appartmenten Dichtbij Belangrijkste Punten van IstanbulLuxe Appartmenten Dichtbij Belangrijkste Punten van Istanbul220.800 €Std, 1+1Avcilar / IstanbulA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in IstanbulA+ Luxe Appartementen aan de Zeekust in Istanbul223.900 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1Fatih / Istanbul
Werken Bij Ons? Welkom!