Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije

1.12.2018

Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije

Een eigendomsakte in Turkije wordt genoemd een Tapu, wat een officieel en juridisch document is om de eigendomsrechten van een eigendom te bewijzen. Er zijn verschillende soorten eigendomsaktes in Turkije, afhankelijk van het type woning. Na het eenvoudiger maken van het ontvangen van eigendomsaktes voor buitenlanders, begint nu het tijdperk van digitale titels.

Het Ministerie van Milieu en Urbanisatie, Murat Kurum, heeft de presentatie bijgewoond in het kader Nieuwe Periode Digitale Eigendomsaktes en in die presentatie werden belangrijke uitspraken over nieuwe digitale eigendomsakte systeem benoemd. Terwijl hij sprak over de innovaties en voorschriften, benadrukte de heer Kurum diverse voordelen van deze nieuwe innovaties. Deze innovatie brengt dynamiek in de eigendomsakte en vereenvoudigd het delen van informatie.

Het verschil tussen de oude en nieuwe aktes als volgt;

• De nieuwe eigendomsakte bestaat uit 3 secties voorzien van vastgoedinformatie, informatie over de eigenaar en informatie betreffende registratie.
• Het bruto en netto gebied van de architecturale projecten wordt getoond op de nieuwe eigendomsakte.
• Een identificatienummer wordt aan elk eigendomsbewijs gekoppeld. Dankzij dit identificatienummer kunnen we alle informatie achterhalen, van de eerste informatie tot de actuele informatie over de eigendomsbewijs.
• Het aandeel van de eigenaar van de obligatie in het stuk onroerend goed en de oppervlakte van elk hun aandelen worden opgenomen in de nieuwe eigendomsakte.
• Er zal een QR-code systeem zijn in plaats van de opmaak straten en grenzen. We kunnen direct toegang tot het pakket verkrijgen door deze QR-code te lezen en nauwkeurige informatie krijgen via het wereldwijde geo-identificatie systeem en locatie van het onroerend goed.
• Het informatiegedeelte van de vorige eigenaar en huidige eigenaar wordt verwijderd uit de nieuwe eigendomsaktes.

Voordelen van de nieuwe eigendomsaktes;

• De nieuwe eigendomsakte, gedecoreerd met Selçuklu motieven, bevat geen onnodige informatie.
• Er zal éen identificatienummer zijn voor elke eigendomsakte in plaats van Provincie, Regio, Wijk, Blok, Kavel en onafhankelijk sectienummer. Het geeft directe toegang tot alle informatie van het onroerend goed met éen Identificatienummer.
• Dankzij de QR-code hebben we toegang tot alle informatie over de eigendomstitel door het scannen met de mobiele telefoon of tablet.

Wat is een QR Code?

QR (Quick Response) code is een speciale matrix barcode die kan worden uitgelezen door middel van camera's van een mobiele telefoon of tablet. QR-codes kunnen worden gebruikt om een tekst of gegeven aan gebruikers te tonen, om een URL te openen, om een contact op te slaan in een adresboek of om SMS berichten te versturen.

Hoe te Gebruiken / Scannen een QR Code?

Dankzij het nieuwe eigendomsakte systeem, voorzien met Selçuk sterren en motieven, kunt u alle informatie bereiken met éen enkele klik. Eerst dient u éen van de gratis QR-code applicaties te downloaden op uw mobiele apparaat. Wanneer u de QR-code leest met de camera van uw telefoon of tablet, die zich onder de gebiedsinformatie op de eigendomsakte bevindt , zal het programma automatisch de QR-code herkennen en u naar de website http://parselsorgu.tkgm.gov.tr verwijzen

Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!