Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya

12.10.2019

Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya

Fabian en Carolina ontmoetten elkaar voor het eerst in Mexico in de textielfabriek waar Carolina werkte. Fabian was tien jaar daarvoor reeds op vakantie geweest in Antalya en nodigde Carolina uit om met hem op vakantie te gaan. In februari kwamen ze naar Antalya en Carolina ondervond uit eerste hand waarom Fabian zich tijdens zijn eerste bezoek, tien jaar geleden, zo aangetrokken voelde tot het gebied. Zo onder de indruk van de stad Antalya besloten Fabian en Caroline om Mexico te verlaten en te verhuizen om samen hier een nieuw leven te beginnen. Ze begonnen zich voor te bereiden op hun bruiloft met de aankoop van een huis in Antalya.

Er was geen betere manier om samen een nieuw leven te beginnen in een nieuw land dan het afleggen van de huwelijksgeloften tijdens een huwelijksceremonie gehouden in Döşemealtı, Antalya op 4 oktober 2019. Toen voor het nieuwe bruidspaar het moment daar was om een nieuw huis te vinden, wendden ze zich tot niemand minder dan tot Antalya's, meest bekende vastgoed ‘matchmaker’ Antalya Homes ®.

Antalya Homes - Antalya's Meest Bekende Vastgoed Matchmaker

Ze kozen Antalya Homes om een huis te kopen

Een nieuw thuis om nieuwe herinneringen te creëren in een nieuw land. Een Mexicaans echtpaar nam contact op met het deskundige team van Antalya Homes en kocht een woning in Döşemealtı, Antalya. Het echtpaar begon hun nieuwe leven in een woning die ze kochten van Antalya Homes.

"Tien jaar geleden kwam ik voor het eerst op vakantie naar Antalya en vond het erg aagenaam. Deze keer nam ik Carolina mee en in februari kwamen we aan in Antalya. Er was zoveel veranderd sinds mijn laatste bezoek en we waren allebei verrast - zó verrast - dat we besloten om van Mexico naar Antalya te verhuizen om er samen een nieuw leven te beginnen" zei Fabian.

Fabian voegde hieraan toe: "Ik vond Döşemealtı in Antalya bijzonder leuk en ben erg blij om hier te zijn. Ik ben mijn familie en vrienden dankbaar en hou van de mensen en de sfeer van Antalya".

Fabian's vrouw Carolina gaf nog een toelichting: "Istanbul was erg koud, maar Antalya heeft een zeer aangenaam mediterraan klimaat, dus we kozen de stad (Antalya) om ons te vestigen.

Antalya Mediterraan Resort en Poort naar de Turquoise kust van Turkije

Antalya is een mediterrane badplaats en dé vakantie hotspot voor miljoenen toeristen per jaar. Bekend als de toegangspoort tot Turkije's Turquoise kust met zijn warme, kristalheldere mediterrane wateren en prachtige turquoise zee. Met meer dan 3.200 jaarlijkse zonuren om van gouden, zandstranden en een onmetelijke blauwe lucht te genieten, maakt Antalya tot de plek nummer één voor een geweldige buitenshuis levensstijl.

Antalya Homes ® zorgt sinds 2004 voor ‘matchmaking’ van gelukkige klanten met gelukkige woningen. Wij zijn groot in de kleine dingen en zorgen ervoor dat elk klein detail van uw aankoopervaring zo rimpelloos mogelijk verloopt. Wij zijn erbij vanaf het allereerste begin van uw reis en blijven dit tot het einde – tot de aflevering van uw eigendomsbewijs en u uw sleutels in de hand heeft. Bel Antalya Homes vandaag nog en ervaar onze professionaliteit en het gemak van het kopen van een woning in Turkije.

Immo Nieuws28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
19.08.2020
Architecturale huisstijlen in Turkije
11.08.2020
Ontdek dat het eerste nummer van Turkish Realty is gepubliceerd!
27.07.2020
Beste plaatsen om een ​​vakantiehuis te kopen in de Middellandse Zee
16.07.2020
Het is het Juiste Moment om Vastgoed te Kopen in Turkije
14.07.2020
Nieuwe Voorkeuren op de Turkse Vastgoedmarkt na Covid-19
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP