Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Historisch (1890) Bosporus Zeestraat Landgoed in Istanbul

Historisch (1890) Bosporus Zeestraat Landgoed in Istanbul, Istanbul / Sariyer
Prijs 37.307.200 €
  • Algemeen Details
  • 6++
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Sariyer
  • 950 m² - 1400 m²
  • 10+5, 12+5
  • 5
  • 3
  • Instapklaar
  • 45 km
Immo nr. IST-392

Top 3 Redenen om te Kopen

• Direct aan de Bosporus van Istanbul met een prachtig uitzicht op het water
• Aanlegplaats voor pleziervaartuigen aan de zeestraat - u kunt uw jacht vanuit uw raam zien.
• Onderling verbonden wonen met twee herenhuizen met een eigendomsakte (1.400 m² + 950 m²).

Istanbul Zeestraat Herenhuizen met Ruime Leefruimtes 5.650m²: Binnen (2.350 m²) + Buitentuin (3.300 m²) in Tarabya

"Dit prachtige herenhuis is een verkoop buiten de markt om de discretie en de privacy voor alle partijen te behouden. De voorbeeldfoto is slechts ter illustratie en is niet representatief voor het werkelijke eigendom. Neem contact op met de exclusieve agenten op AntalyaHomes.com om de volledige informatie te ontvangen".

Prachtige locatie aan het water in de iconische wijk Sarıyer, Tarabya; genesteld tussen de historische Bosporus herenhuizen aan de Europese kustlijn van de Bosporus Straat. Gelegen tussen de wijken Yeniköy en Kireçburnu, was het de locatie van de oude stad Pharmakia en de locatie van de zomerhuizen van buitenlandse ambassades tijdens de Ottomaanse periode. Veel Europese consulaten en ambassades zijn nog steeds gevestigd in het gebied, waaronder de presidentiële residentie, wat de lokale bevolking veiligheid en discretie biedt. De kustlijn wordt opgesmukt door de aanwezigheid van de meer dan tweehonderd pleziervaartuigen en jachten die aanleggen in de haven.

Alle comfort voor uw deur u bevindt zich nl. op slechts vijfenveertig kilometer afstand van de nieuwe internationale luchthaven van Istanbul, en binnenkort de grootste luchthaven die er ooit gebouwd is. Op zesentwintig kilometer afstand ligt de Yavuz Sultan Selim brug die de Europese zijde met de Aziatische zijde van Istanbul verbindt en slechts op vijf kilometer naar het Emirgan kreupelbos.

Twee historische herenhuizen die op één eigendomsbewijs zijn vastgelegd, om als één eigendom te worden verkocht.

Een van de herenhuizen, daterend uit de jaren 1890, werd gebouwd door een rijke, prominente familie en werd onlangs in 2018 herbouwd door een populaire ontwerper.

Herenhuizen aan de kust te koop in Istanbul, waarvan één met tien slaapkamers, vijf badkamers en vijf woonkamers verspreid over drie verdiepingen met een royale leefruimte van 1.400m² en 200m² zonnedak op de eerste verdieping tuin, naast een externe tuin van 3.200m².

Het tweede herenhuis telt twaalf slaapkamers, vijf badkamers en vijf woonkamers die zich uitstrekken over drie verdiepingen met 950m² bewoonbare oppervlakte en 120m² tuinoppervlakte vooraan.

Elk afzonderlijk herenhuis maakt onderling verbonden wonen mogelijk door de twee woningen te combineren tot één geheel. De tussenruimten tussen de herenhuizen kunnen eventueel worden afgesloten voor individueel wonen en meer privacy.

Algemene Kenmerken van Historisch (1890) Bosporus Zeestraat Landgoed in Istanbul

Villas / Istanbul / Sariyer

TuinZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 37.307.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Uniek historisch herenhuis met een privédok in IstanbulUniek historisch herenhuis met een privédok in Istanbul16.581.000 €8+2Beykoz / IstanbulBosporus visie Gloednieuwe villa in İstanbul ÜsküdarBosporus visie Gloednieuwe villa in İstanbul Üsküdar8.529.600 €6+1Uskudar / Istanbul