Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoe zal Antalya Filmfestival de Stad Wereldwijde Bioscoophub Maken?

9.8.2017

De jaarlijkse Antalya Filmfestival heeft al een prestigieuze status als het beste van zijn soort in Turkije, maar plannen voor haar toekomst zullen het zien op gelijke voet met de likes van het beroemde Sundance Festival van Amerika. Hardlopen sinds 1963, de organisatoren implementeren veel veranderingen en brengen aan boord van sleutelfiguren om bereiken hun visie van zetten Antalya op de kaart als wereldwijde naaf van film professionals.

De instelling is zeker geneigd voor dit ambitieuze project. Antalya heeft al de essentiële ingrediënten zijn een bestemming bekend om glamour, glitz en artistieke creativiteit. De palmboom gevoerde boulevards zijn thuis naar enkele van de meest luxueuze hotels van Turkije, en het district van Belek is synoniem met professionele golfbanen het hebben van belangrijke spelers zoals professionele Tiger Woods gehost en hobbyist Barack Obama toen Antalya de G20-top in 2015 hostde.

Het heeft al prestigieuze status behaald als de tweede meest populaire toeristische bestemming in het land en haar staat van de kunst jachthaven heeft aangedreven het Naar superster staat op de Turkse Rivièra. Inderdaad, elke bekende filmster zou vinden zich thuis in Antalya dat is gereedmaken om wordt de Hollywood van Turkije.

Veranderen Antalya in Een Bioscoop Stad

Het Antalya Filmfestival heeft ook de volledige backing en trouw steun van burgemeester Menderes Türel, wie op het festival van 2016, zei zijn doel werd om Antalya te veranderen in "Bioscoopstad". Als alles naar plan gaat, tegen 2019, plannen zal zijn onthuld voor een studiocomplex, ontworpen door hetzelfde team dat universele studio's in Los Angeles beheert. Internationale filmmakers ontvangen kortingen en scriptschrijvers zal kunnen profiteren van residentie programma's.

Dat toevoegen, de visie is een winnaar voor Antalya allround, Menderes Türel gewezen de voordelen zijn niet net dat de internationale filmwereld zal komt naar Antalya, maar het project zal een grote kans zijn om Turkse films wereldwijd te laten zien. Zijn visie voor Antalya als bioscoopstad heeft de volledige steun van de Turkse regering welke sinds 2004, heeft sterk ondersteund en bevorderde de Turkse filmindustrie.

Bekende Film Producent Mike Downey doet mee het Team

54e Internationaal Antalya Gouden Oranje Filmfestival

In Juli 2017 trok het filmfestival van Antalya het belang van veel film professionals, met het belangrijke nieuws dat Mike Downey, een van de toonaangevende producenten van films in Europa was als artistiek directeur bij het team toegetreden. Downey heeft meer dan 60 films geproduceerd en ook gediend op beoordelingspanelen voor meer dan 20 internationale filmfestivals.

Zijn ervaring in de wereldwijde filmindustrie is waardevol voor de organisatoren van het filmfestival Antalya die willen dat hun naam wereldwijd gerespecteerd wordt. Ook nieuw voor het team is Mirsad Purivatra, directeur van het filmfestival van Sarajevo wie komt er Aan boord als strategisch adviseur.

54e Antalya Internationaal Filmfestival zal in 21 Oktober zijn deuren openen voor de bioscoopliefhebbers. Parade van hoogwaardige bioscoop zal laatste een hele week, doe jezelf een plezier, bezoek het filmfestival.

Creatief Steden Netwerk van UNESCO

Op zoek naar verdere verificatie als een stad van creatieve uitmuntendheid, in 2017, Antalya solliciteerde op UNESCO (Verenigde Naties, Educatieve, Wetenschappelijke en Culturele Organisatie) meedoen hun creatieve steden netwerk onder de film classificatie.

Dusver, de enige plaats in Turkije die bij dit systeem is opgenomen, is Gaziantep als gastronomisch expert dankzij hun deelname aan de voedingsindustrie van Turkije en als een cultureel naaf voor gerechten met een geschiedenis die duizenden jaren uitstrekt.

Antalya streeft ernaar om als een film naaf aan het netwerk mee te doen, en indien goedgekeurd, de certificering zal helpen bereiken haar visie als een wereldwijde bioscoopstad die drastisch bijdraagt aan de filmindustrie in de wereld.

Immo Nieuws21.6.2018
Werken en het Vinden Baan in Turkije als Buitenlander
14.5.2018
We zijn Nu in Málaga, Spanje
19.4.2018
Internationale Scholen en Onderwijs in Turkije
23.3.2018
GYODER's Nieuwe Lid: Antalya Homes NV
20.3.2018
Kosten van Levensonderhoud in Turkije
5.3.2018
Bekroonde Konyaalti Kust Project in Antalya
23.2.2018
Antalya Homes is aan het Rennen voor Goedheid
19.2.2018
De Turkse Economie en de Vastgoedmarkt in 2018
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP